hespo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kepica -> hespo (25.8.2005 9:30:44)

Ojla!

Zanima me,če kdo pozna vzmetnice Hespo?http://www.hespo.hr/prva.htm Proizvaja jih hrvaško podjetje,dobi pa se jih pri nas v Lesnini. Zanima me zato,ker sva z možem hotela kupiti Dormeo,pa so naju v Lesnini prepričevali,da je Hespo boljši. Sta si pa ti dve vzmetnici čist različni.Kakor vem,je Dormeo kar trda vzmetnica,Hespo je pa mehka. Katera bi bila boljša:zmeden2: Je že kdo slišal za Hespo:zmeden:

Nakup imava zelo kmalu v planu,zato bom zelo hvaležna za kakšen namig.

hvala:rozica:

lp
kepica

Anonimen -> hespo (25.8.2005 9:38:09)

Kepica žal Hespa ne poznam, midva sva pred kratkim odkrila Dormeo in jaz se kar ne morem navaditi. Ne vem zakaj, meni je je zelo trd in se zjutraj zlomljena zbudim. Mogoče je odvisno tudi od položaja spanja, spim večinoma na boku in trebuhu.
Moj pa super spi na Dormeu.

Carovnica Mica -> hespo (25.8.2005 9:39:19)

prisegamo na LINEAFLEX8)8)8)

Baby -> hespo (25.8.2005 9:53:37)

Oj!
Jaz imam dormeo in ga ne dam preč za noben denar!!! Sicer je bilo na začetku ene 3 dni mal čudno spat ko pa se navadiš je pa ne daš več proč!:bravo:

hati -> hespo (25.8.2005 10:01:01)

No mi imamo tudi Dormeo, ampak meni se ne zdi trd. Prej sva imela francosko posteljo in je bila bistveno trša, kar nama je ustrzalo. Dormeo se res oblikuje po tvojem telesu. Kjer spi moj :love: je luknja. KO sva bila sedaj na dopustu se je sicer zravnala, ampak nastane nazaj. Jaz sem se sicer navadla na Dormeo in pač spim dokaj v redu, mož pa še kr jamra, da je prmehak. Imava pa ga že eno leto. Vzmetnice so dokaj individualna stvar in vse je odvisno od posameznika. Imam občutek, da se boš morala sama odločiti glede na svoje želje in potrebe.

pozdravček

Anonimen -> hespo (25.8.2005 10:40:27)

Vzmetnic Hespo ne poznam, lahko pa si nabaviš Hespo modrček :)- To je una Alenka iz Krotendorfa 8)

Joj sem že zasvinjala debato :ups:

kepica -> hespo (25.8.2005 10:54:56)

Ne,Meta,tisto je pa Hesto:)-
Joj,res ne vem,kaj naj. Mogoče bi blo pol vseen najbolje vzet Dormeo,če ga vsi tko hvalijo. Hespo se mi je pa zdel tko mehek,da sem že imela pomisleke,če je to sploh zdravo za hrbtenico:zmeden: Ampak prodajalci znajo tko prepričat,da je še najslabše najboljše. Smo tam primerjal Dormeo in Hespo,pa so rekl,da je Dormeo čist zanič.Potem sem pomislila,da zato,ker Dormea tam pač ne prodajajo in je logično,da bo delal reklamo za tisto vzmetnico,ki jo prodaja:)- Ampak je pa tudi precej razlike v ceni.Hespo je ful dražji,sam ne vem,zakaj:zmeden: Ali je res tko dobra,al je kej drugega:zmeden2: Pa hrvaški proizvod:zmeden:

Anonimen -> hespo (25.8.2005 11:07:40)

Aja sej res, Hesto ja :)
Ej, jaz ne bi vzela nekaj, kar ti potiščijo neznani prodajalci v trgovinah. Jaz sem se že tolkokrat nasankala! Dostikrat namreč proizvajalci na nek način "podkupijo" posamezne prodajalce ali pa kar celo štacuno, da reklamirajo njihove izdelke.

Midva sva se na ta način nasrala s TV, saj veš. Sva kupila Samsungova jajca za blazen denar, češ da je Samsung zdaj blazno prehitel Sony-ja v tehnologiji, na, pa vse kar imava je počasen teletekst, stalne okvare, daljinc ne nese več kot 3 metre... skratka kupita tisto, kar poznata oz. kar ljudje priporočajo.

Stran: [1]