Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusi do nedavnega mi je ostalo konc meseca okol 50, včasih celo 100 €, potem pa sva imela ornk udarec s fasado, balkonom.... ma ful se nama je vsulo na glavo, čeprav sva imela malo zaloge sva jedva spraskala skupaj in pol kot zakleto, naslednji mesec še obe registraciji in pol še moj servis - redni... . No pa sem šla zvišat limit, ampak zdej se že pobirava . S plačo je bl slaba, js sm bla do pred kratkim na 6 urah, pa nega non stop in ko sva plačala položnice in kredo mi je ostalo do konca meseca max 200 €, mojmu pa tut ne kej dost več. In valda pok še poračun elektrika po glavi Ko enkrat začne dnarja primanjkovat se mi zdi, da res dobesedno kopni še bolj kot prej.Tko, da zdej res gledamo na vsak evvro in se že pozna. huh, kot bi brala sama sebe pred pol leta... enostavno sem še samo kalkulirala, kako bova sfolgala skozi mesec (pa glede na to, da imava oba plače (in sva jih tudi takrat imela) čez 1000€)... je pa res, da nisva želela ne še enega kredit, ne limita...pa je zneslo... je pa potem bolj veselo, ko je konec dela, pa ti ostaja cela plača za sprotne stroške, fasngo, šoping ... jaz dajem na mesec 100€ na stran, nekaj imava v življenjskih-naložbenih (klasika, nobenih skladov, HB), možek je malo bolj priden pri šparanju... Saj pravim, vztrajaj, slej ko prej je konec teh del za en lep čas.... Odgovor na prvotno vprašanje: cca 300-400€ na mesec. 100€ na stran, ostalo zapravim za cunje, čevlje, bedarije , detajle za hišico.... pa mi je všeč , da je tako.
|