kokosh
|
Dobri - kaj je dobro? Kakovost izdelave ogrodja, okretnost, gibljiva spredna kolesa, napuhljive gume, vzmetenje, kakovost tekstila, natančnost šivanja, hitro zlaganje, dimenzije zloženega vozička ... ? 3 ali 4 kolesa? Normalna cena - kaj to pomeni? Razlike reda velikosti 50 eur ali 200? Koliko si pripravljena dati za vozek? Komplet - je previjalna torba v barvi vozka res pomembna? Pa lupinica (glede tega se strinjam, da je pomembna varnost in mi gre na živce, da vsiljujejo lupinice v komplete)? Kolegica ima PP GT3 (komplet-vključno s previjalno torbo, prevleko za dež, zimsko vrečo, lupinico, ~800 eur), po pol leta so gume ornk obrabljene, tudi ogrodje bolj škriplje bolj kot pri mojemu, blago je tanko ... Se pa povsem ravno poleže in otrok se notri res fajn prevaža. Ha! Vozi ga nezloženega v VW sharanu in ga ima doma v garaži. Jaz imam mutsyja (ogrodje+košara+športni del+MC adapterji, 600 eur). Doma ga imam zloženega na min, spravim ga s košaro vred v prtljažnik Fieste, sestavljen je v enakem času kot GT3 prestavljen iz prtljažnika na tla, blago je fajn, je sila okreten, košara je še kar kompaktna ... Ha, zašit je šlampasto, pri šivih dela mehurje (made in netherlands - sem prepričana, da kitajci bolj natančno šivajo), strehica na športnem delu je skromna, na košari pa vsa pomečkana, ne da se spremeniti naklona, notranja obloga od košare se mi je zmuckala in jo moram kar naprej popravljati, ker ne premore ene k* elastike, da bi se jo dalo fiksirati čez rob, pokrov je bolj okrasnega pomena (cargo košare) in ne daje nobene senčke, košara spodaj je plitva in neuporabna, ker te skušajo nafintirati za dokup dodatne nakupovalne košare, športni del se ne poleže (prehod imam obložen s konkretno dekico, da si upam dati 4mesečnika v gugalnik), BC pa nateguje z nenormalnimi dobavnimi roki. Pa je bil kao eden boljših in sem prej naredila celo znanost. Zdaj bi iskala boljšega. Ampak tistim, kjer za 300-400 eur dobiš vse in se več, pa ne bi zaupala.
|