mauri -> Novembrčice (25.8.2005 8:31:01)
|
Dobro jutro! Kako ste kaj? Jaz sem vsak dan boljše volje saj bom po vsej verjetnosti hodila v službo samo še do 12.9., potem pa bom do porodniške koristila malo bolniške in malo dopusta. Na bolniško me je hotela dati že na zadnjem pregledu, pa sem rekla da bom še malo vzdržala. Včeraj sem bila na Mačkovi, ker sem spremenila naslov in ugotovila kako zelo so vsi ignorantski do nosečnic. Pred mano jih je bilo na okencu 15, vroče "k svina", nobenga zraka, dihala sm k slon, nobenmu pa ni pršlo na misel da bi me spustil naprej. Vsaj une na "šalterju" bi se lohk tega spomnile.:(:(:( Isto se dogaja v trgovinah. Sploh ne vem zakaj imajo blagajno za invalide in nosečnice, če niso nikoli proste. Zadnjič v Leclercu je bilo pred mano 5 "navadnih smrtnikov" in en invalid, za mano pa še dve nosečnici, pa ni nikomur od nas gdč. na blagajni rekla da naj stopimo naprej, čeprav nas je gledala. Pa sej v bistvu ni tak problem mal počakat, gre se bolj za princip in zakaj ne bi vasj takrat ko lahko, kakšno stvar izkoristile??? Sem se pa razpisala danes. Včeraj sem se slišala z Nogometašom, pa je rekla, da če bo imela včeraj dobre izvide krvi, naj bi šla domov. Torej če si že doma se javi!!! Lep sončen dan!!!
|
|
|
|