šola za starše (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

eya -> šola za starše (25.8.2005 7:58:18)

Eno enostavno vprašanje za tiste, ki ste že hodile v šolo za starše-a se kaj plača?
Pa lp!

jazz -> šola za starše (25.8.2005 8:15:31)

Pri nas se ni!

fricka -> šola za starše (25.8.2005 9:19:55)

V Ljubljani v porodnianici je materinska aola zelo dobra. Sem prvi
mamica in sem izvedela mnogo meni koristnih informacij. Vsa predavanja sicer niso zanimiva, velika ve
ina pa....

fricka -> šola za starše (25.8.2005 9:20:58)

Oprosti, ampak z mojo tipkovnico nekaj ni v redu. Ne zazna sumnikov- ocitno.

ŽELJA -> šola za starše (25.8.2005 9:22:51)

NE, ŠOLA ZA STARŠE JE BREZPLAČNA TAKO ZA MAMICE KOT OČKATE OZ. SPREMLJEVALCE PRI PORODU (NI REČENO, DA JE TO OČE OTROKA), SPREMLJEVALEC MORA PLAČATI 4.000,00 SIT(GOVORIM ZA LJUBLJANO), TA ZNESEK ZAJEMA VSE: POTRDILO O OPRAVLJENI ŠOLI, PRISOTNOST PRI PORODU, ZAŠČITNA OBLEKA IN COPATI ZA SPREMLJEVALCA V PORODNI.
TKO, BOLJ PO DOMAČE SEM TI NAPISALA.

ŠOLA PA JE 100% BREZPLAČNA, PA NI VAŽNO KJE HODIŠ.

ČAO

Alka -> šola za starše (25.8.2005 9:52:59)

Pozdravljene,

ali mogoče katere ve kdaj so termini, jaz bi šla proti koncu septembra ali v začetku oktobra. Ali se je treba prej kaj prijavit?

Hvala:sloncek::sloncek:

mml -> šola za starše (25.8.2005 9:55:01)

V ljubljanski porodnišnici se začne vsak prvi ponedeljek v mesecu, za ZD pa ne vem.

melisaa -> šola za starše (25.8.2005 10:13:06)

Materinsko šolo začnem naslednji teden.
Baje se deli na 1. in 2. del.
Ne razumem zakaj samo pri 2. delu lahko pride tudi partner oz. spremljevalec pri porodu.
A vam je to poznano?

spella -> šola za starše (25.8.2005 11:48:02)

Oj!

Šola je brezplačna, krije pa jo zdravstveno zavarovanje...zato moraš (vsaj za ljubljansko porodnišnico je tako) prej dvigniti nalepke v sprejemni pisarni porodnišnice (s seboj imej zdravstveno izkaznico). Jaz sem tud prvič noseča, ampak v šoli nisem izvedela nič novega...je tale forum velik bolj uporaben in dobiš več nasvetov;).

Lp špela

Stran: [1]