bUbAmAmA -> RE: hujšanje po ločevalni dieti (23.1.2012 18:19:24)
|
Pozdravček! Probala sem toliko diet, probala sem "MANJ ŽRI" pa sem zdržala 3 dni pa udriiii nazaj po hrani k sm bla tok lačna te 3 dni...No pol pa gledam svojo sosedo k jo je blo usak dan manj in manj, pa jo vprašam po tem čudežu, pa mi reče LOČEVALNA DIETA in opiše zadevo, no pa dejmo še to probat si mislim....in JA JA JA to je edina stvar k mi je pomagala u lifu zgubit kile, brez otrekanja dobri in ljubi hrani, samo ločevat jo morš...RATALO MI JE ZGUBIT 14kg V SLABIH 2 MESCIH, ja vem, prehitro, ko sem videla da zdej pa dost da nebo kej narobe, sem nehala, začela nazaj jest normalno, seveda če sm jedla meso sm uzela rajši več mesa pa malo krompirja...mal sem spet mirkala, ampak DOBILA NISEM PA NIČ NAZAJ, so me usi strašili use boš nazaj dubla pa še več, ja valda so se lahko to zgodi, mislim, da se morš useen mal mirkat pač si dosegu neki zdej pa nemorš kr it na zajterk 2 sendviča, kosilo pizza, večerja kebab pa jamrat use sm nazaj dubu,..... ZDEJ SM NOSEČKA [sm=nosecka.gif] se že redim [sm=zmeden.gif] amapk takoj k bo možno ko rodim udriiiii po ločevalni [sm=smiley36.gif] ....naj povem da sem bila skor 3 leta po ločevalni z kilažo, ki sm jo dobila z dieto! .... probajte punce, dobra stvarca! Pozdravček
|
|
|
|