talika81
|
jaz pravim tako: na brzino nič ne gre. potrebno je biti potrpežljiv in vztrajati. womanpolice, jaz tudi nimam časa za telovadbo, ker mi večino časa v dnevu vzame služba+vožnja, preostanek dneva pa posvetim mojemu sončku, pol ko zaspi, pa pospravljanju, kuhanju ... tako da vem, kako je. jaz sem si rekla, da poskusla bom, bomo videli, kako bomo uspešni. zanekrat mi uspeva, sem se tudi že navadila na ločevanje. koliko kg bom spravila dol, bom. boljše je nekaj kot pa nič. tako da bomo videli. vidim pa, da se že sedaj, ko sem šele slabih 14 dni na dieti, že bolje počutim, nisem tako napihjena, imam več energije. tako da je tudi zaradi tega pri meni super. mislim tudi, da bolj ko se boš obremenjevala s kg, koliko jih je šlo dol, slabše bo. po moje no. jaz sem se odločla, da se nekaj časa sedaj sploh ne bom tehtala. da se ne bi preveč pol obremenjevala.