benika -> RE: ALI VESTE DA NI VEČ PAKETA OZ DENARJA OB ROJSTVU OTROKA!!!! (30.8.2012 9:28:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ladydi69 Pozdravljene punce, Zanima me ali ima katera rok avgusta ter da je oddala vlogo za denarno pomoč,ki naj bi jo dobil namesto paketa???? Ali veste da tega več ni,ne paketa ne,denarja....Danes sem bila ter oddala papirje za porodniško v radovljici ter mi je una gospa rekla ter dala papirje za otroški dodatek,in da se gleda šele septembra,oktobra in seveda se gleda,če imaš že otroka,koliko avtov imaš,premoženje itd in na podlagi tega bodo določili,če ti kaj pripada....mislim no,a je država res tako skopušna,naj pogledajo Avstrijo...No zvedela sem une ki so oddale v maju pa še dobijo otroški dodatek ob rojstvu,sedaj pa ne...... A ni to krivica,,kaj kislite ve,ima katera rok avgusta in je dobila isti odgovor kot jaz??? lp Paket je še vedno, vendar o pravici do paketa odloča CSD, ne dobi ga več lih vsak. In paket se dobi po rojstvu otroka in ne prej. Preden širite dezinformacije se pozanimajte, ker ustvarjate nepotrebno paniko in slabo voljo.
|
|
|
|