mika -> RE: laboratorijski (napačen) izvid (17.12.2011 13:46:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana13 Jeziš se na laborantko. Zakaj se pa ne jeziš na to osebo, ki je videla in vedela, da vzorec ni bil pravilno odvzet, pa ni ukrepala? Ne razumem ravno kaj me sprašuješ. Kdo pa je kriv kot laborantka? Sej se nisem jezila na nobenega drugega, ker drugega krivca pač ni. Če si pa mislila na osebo, ki sem jo omenila, da ima izkušnje na tem področju...se pa na to osebo nikakor ne morem jeziti, ker dela v drugem laboratoriju, v drugem kraju. Predvidevala sem, da je ta oseba bila zraven, glede nato, da je s takšno gotovostjo trdila, da je bil vzorec nepravilno odvzet. Glede nato, kako je poli opisala da mora potekat odvzem krvi, k temu pa še dodamo odvzem krvi iz žile enoletnemu otroku, se mi še vedno zdi neverjetno, da se takole jeziš na laborantko. Pri tako majhnem otroku je očitno normalno za pričakovat, da bo prišlo do nepravilno odvzetega vzorca. To je najbrž predvidevala tvoja znanka, tako tudi zdravnica. A je sine bil pri miru in ni nič jokal, ko mu je jemala kri? Res ne razumem tvoje jeze. Verjamem, da ti ni vseeno, da so otroka pikali. Tud men pade mrak na oči, če mora hčerka it na odvzem krvi iz žile, ker naredi cel halo. Krivit laborantko in si namislit cel scenarij, kaj bi bilo, če bi, je pa.... [sm=zmeden.gif] Od takšnega razmišljana se ti lepega dne lahko ''odpelje''
|
|
|
|