KT -> RE: starejše nosečnice (15.12.2011 22:22:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Jaz sem prvič rodila pri dobrih 34, drugič pa bom pri 37, tako da...ne obremenjuj se z leti. Stari smo toliko kot se počutimo! A vas res vse nosečnost oz. materinstvo dela mlade? Ne bo nobena pojamrala zaradi let? No, če ne bo nobena druga, bom pa jaz. Da ne bo pomote, uživam v materinstvu, a na kakšen težek dan, npr. ob koncu nosečnosti, ko se s tistim gromozanskim trebuhom nisem mogla niti več obrniti na postelji in mi zgaga ni pustila spati ali pa sedaj, ko mala dela zobke in se ponoči zbuja praktično vsako uro in joka, jaz pa potem podnevi hodim kot zombi okrog, sem si že nekajkrat po tiho zaželela, da jih imela spet 23 in ne 36. Takrat sem brez problemov čez dan študirala in ponoči žurala in nisem bila nič utrujena, zdaj pa mi občasno zmanjka moči. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Nasprotno, pri nas ni takšne panike - mala spi od 20ih do 7ih zjutraj od svojega prvega meseca. Ko se zbudi ne joka, ampak na veliko razpravlja (ko mama [sm=smiley36.gif]), čez dan jo pri njenih dobrih 4ih mesecih praktično ne slišimo: mala razpravlja, se želi pogovarjat, itd. Tako, da moje so-letnice - pogumno!
|
|
|
|