Kerensa* -> RE: sovražni govor (14.12.2011 19:05:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu Ja samo to meni tudi nikoli ni bilo jasno - folk si očitno izbere, kar jim ustreza. Zanimimo pa je, da večina tistih, ki so samo delno (1/2 ali 1/4) Srbi, Hrvati, Bosanci... se avtomatsko imajo za Srbe, Hrvate... Zakaj že? Evo npr. Kerensa... Jaz sem mešanka. 3/4 Slovenka in 1/4 Hrvatica. Mi pa definitivno bolj ustreza pregovorni južnjaški karakter, kakor pa pregovorni slovenski. Moja ime in priimek pa ne izkazujeta ne moje narodnosti, ne moje vere, ne moje lokacije bivanja. IZVIRNO SPOROČILO: funšterc Ne govoriči v tri dni Ti pa ne bereš ravno dobro (ali ne razumeš?) tistega, kar napišem, kajne? Pojdi nazaj in preberi še enkrat. Razen, seveda, če ti je hobi, da poskušaš pljuvati po meni. Draga moja - predolgo sem tukaj, da bi me kaj takšnega še ganilo. Tako, da prihrani svoj čas, svoje živce in svojo energijo, če ti je to namen. Trenirke vas baje žalijo - kaj je to takega? To vas boli, pa črke na rokah napisane Trenirka mene nič ne užali - že 3 dni me spravlja v smeh. Je pa zame, ki nisem čistokrvna Slovenka, žalitev, če nekdo napiše (pa čeprav zavito v diplomatsko poniževanje), da sem tako neumna, da se, kot prvo, nisem sposobna sama odločiti, koga bom volila in, kot drugo, da si tega nisem sposobna zapomniti od doma do volišča ter da si zato številko napišem na roko. Ko pa ti izjaviš da so Slovenci debilni si pa po vaše "carica" foruma. Kako čudno, da se Frodo ne spravi nate, pa si zelo nestrpna, nekam sumljivo Frodo, kajne? Če sem zate carica - hvala. Močno dvomim, da sem za druge - sploh pa zaradi omenjenega. Za Frodo naj te pa ne skrbi - nekje v zaledju tiho in mirno čaka, da bom napisala nekaj, kar ji ne bo ustrezalo - in potem bo nadomestila tebe in me poskušala je*ati. S to razliko, da se iz njenega je*anja vsaj razbere inteligenca (čeprav se njene psihologije in filozofije ne trudim kaj preveč razumeti), iz tvojega pa samo nacionalizem in ljubosumje.
|
|
|
|