katjandraž -> marčice dajmo še malo no:-) (25.8.2005 21:39:43)
|
Jst sm super, slabosti ni, utrujenost ne prehuda, razen kakršna je pričakovana po 7ih tednih dopusta, k mal ven padeš:ups:. Jutr bom še boljše, ker se vrne moj :love:, ki je bil vse teden na terenu. V soboto, če bo vreme zdržalo (držite :miska:, k se pikec ful veseli) bo mali praznoval rojstni dan. Anuš, napisala si, da zveš za rezultate 5.9. Kdo ti je povedal, kolk časa boš čakala na izvide od DHT? :zmeden: Meni je G, k mi je delala NS, rekla 10 dni, ena znanka pa je rekla, da je ona čakala samo 3 dni. Jaz sem bila na NS in DHT prejšnji petek in sem že kar mal nervozna, k še ni rezultatov, pa bo jutri že en teden. Kolk si pa mela NS, če lohk poveš? Jst sm jo mela 1,9mm, kar je kar velik v primerjavi z ostalimi puncami na RR. Nisem zasledila, da bi imela katera več kot tok. Tveganje sem imela pa 1:1854, kokr sem v zadnjih dneh že večkrat napisala. Sej vem, da morim s to NS, samo me res kar mal skrbi. Uživite tud prihodnji teden, vsem k ste naročene na NS pa srečno in pomahjate svojim pikicam.:zajcek:
|
|
|
|