womanpolice -> RE: Januar 2012 IVF / ICSI (11.1.2012 20:58:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muri82 IZVIRNO SPOROČILO: daisy B Muri82, za Suprefact ni problema, če bo razlika 2 uri, to je še popolnoma sprejemljivo, če te pa preveč skrbi, lahko pokličeš sestre na GK na telefon 23 23 048. Daisy B hvala za odgovor. Za seznam: Sem pri dr. Ribičevi. Prvi UZ imam 20.1. Sem pa že pokasirala mozolje. Pa napihnjena in zaprta sem full?!? Res mi ni jasno kako lahko že na Suprefact tako reagiram. A je to normalno? Jaz sem tudi imela pregrado. In me je G. naročila prav taki čas, da jo je lahko odkrila... Meni je tudi nepojemljivo, da daš toliko postopkov skozi pa te nič ne pregledajo. Meni tudi UZ niso naredili, ker je kao problem pri partnerju. Njemu tudi ne? Tolko govorijo o šparanju, na koncu pa nas brez pregledov pošiljajo v predrage postopke... Womanpolice kako pa imata slab spermiogram, da vama zamrznejo spremo. V Ljubljani o tem niso hotli niti slišati?!? Res ne vem kaj bodo naredili, če na dan punkcije moj ne bo imel spermijev (ima posamzne gibljibe in negibljive spermije)... Ja, tudi nama v Ljubljani NISO HOTELI zamrzovat sperme, v Mariboru pa so glede tega bolj ustrežljivi. Ja, pri nama je tko kot pri vama. Zato mi je tudi zaradi tega super v MB, ker dajo to možnost. Vprašanje, če bi prejšnji postopek sploh uspel, če ne bi zamrznili prej sperme, saj sva tokrat imela prvič v življenju en zarodek za zamrznit, prej v LJ nikoli. Če na dan punkcije ne bo imel spremijev, mu jih bodo verjetno punktirali - je pa to kar neprijetno za mokega. Mu nič ne zavidam. So jih punktirali partnerju ene znanke in sta povedala, da ni bilo prijetno. Velik sreče. Upam, da punkcija pri njemu ne bo potrebna. Držim pesti!
|
|
|
|