športnica -> RE: Januar 2012 IVF / ICSI (4.2.2012 14:27:29)
|
mihika ja po izračunu glede na punkcijo naj bi blo tam nekje 18.10. to vedno iz firbca pogledam. ime? biologinja se je na transferju pohecala da so morulce baje fantki ker so bolj počasni [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] torej za fantka so nama všeč ANEJ, VAL, ARNE ... za punčko pa EVA, AVA, ANA, MIA, MILA [sm=smiley36.gif] jst pa kr počivam, sm spet zacela po malem krvavet, tko da bodo psihične borbe do ponedeljkovega obiska Adrialab. ampak nimam kaj. več kot to ne morem, telo bo samo pokazalo če je z otročki vse u redu. upam lahko le na najboljše in da bo vse ok in se mi tole ustavi. latka, silva, špica, lale, hvala za pestke. ne boste verjele kok bolj pozitivno razmišljam ko vas berem. ne mrem se zahvalit za vse spodbudne besede. S• nimam pingvinčka. sta ble sveži morulci. upam da so tudi borke [sm=smiley1.gif] tudi to podpišem da 3 mesce ležim, sam da bo vse ok. držim pesti, ko se odločite za drugega[sm=smiley20.gif] jonči, no vidiš, pa je ratalo, sam še krvavitev se mora ustavit, pa upam da bo vse ok. vse lepo ti želim v novem postopku. držim pesti. tomaževič bo zrihtu tko k se zagre [sm=smiley36.gif] pupika, čestitke za [sm=duda.gif] držimo za en velik debel plusek. vas je bilo veliko danes? lenči in muri 82 super z stopko. tabletka je pa apaurin če si lj, al pa za razkuženje maternice ce si v MB. apaurin je zelena tabletka, za razkuženje pa rjava kapsula. silva, sedaj pa uživancoija in pozitivne misli. čestitke [sm=duda.gif]. meni je vedno odleglo na ETju ko sem zvedela da naju je kakšen zarodek pričakal. najbolj sm se bala da ne bo nič in greš lahko samo domov. andreja, jaz sm tudi vedno zelo napeta. v službo hodim v pajkicah, da me čimmanj vežejo stvari. ema s hvala hvala. lepo je videt tole [sm=9nebesa.gif]na postu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] držim pesti za vse. upam da nisem katere izpustila al pa kej zamešala. se še javim. [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif] [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|