lale -> RE: Januar 2012 IVF / ICSI (31.1.2012 22:19:42)
|
Andreja83 točno tak, kot si napisala. Jaz sem bila po punkciji čisto adijo. Najbolj smešno je bilo to, da nas je bilo na punkciji več punc in vse so prišle nazaj vesele, le jaz sem komaj hodila, tako me je vse bolelo. Še mojega sem prestrašila [sm=zmeden.gif] Če sem imela res take krče v trebuhu, drugi dan po punkciji pa je še bilo samo slabše[sm=smiley13.gif] In takrat sem morala v bolnišnico, kjer so mi skozi žilo dovajali vodo, in še merit sem si mogla koliko sem spila. Zraven tega pa sem še mogla pit dosti vode in si vse beležit. Tako da ja, res pij VELIKO VODE, to je najboljše sedaj za tvoje jajčnike. Jaz sem si po punkciji morala dajati utrogestan, dajala pa sem si ga 1 teden , takrat sem z njim prenehala in za tri dni sem dobila [sm=hudicek1.gif] Če ne boš dobila utrogestana je najbolje da vprašaš, kdaj naj pričakuješ [sm=hudicek1.gif] Ja po odpustu iz bolnišnice sem bila naročena, da pridem čez en teden na kontrolo. Predlagam ti, da se po [sm=hudicek1.gif] naročiš na pregled pri svoji ginekologinji, ki ti bo pogledala kakšno je stanje jajčnikov. Takrat bise ti bodo že zmanjšali. Tudi sama sem se takrat naročila na pregled. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala, če pa ne boš kaj vedela, pa samo vprašaj. Močno držim pesti, da te pričaka veliko eskimčkov brez nadležne hiperce. Saj bo vse vredu, boš videla. Nočka vsem [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|