pupika83 -> RE: Januar 2012 IVF / ICSI (22.1.2012 10:45:06)
|
Lenci, si dočakala [sm=hudicek1.gif] in akcijo? [sm=smiley36.gif] Mala., tudi meni se včasih zdi, da bi lahko že diplomirala iz neplodnosti. In tudi jaz sem si zadala cilj, da bom malo manj brala forum, ampak mi ne ratuje najbolje. [sm=jezicek.gif] Držim pesti za tvoji [sm=duda.gif][sm=duda.gif] in da zagledaš [sm=rozacrtici.gif]. Optimizem pa vedno pomaga! [sm=bravo.gif] Jagodka80 žal mi je, da si mogla prestati vse to. [sm=smiley31.gif] Naj bo februar tvoj srečni mesec! Muri82, vidim, da si nedelam samo jaz vedno nepotrebnih skrbi. [sm=jezicek.gif] Ko greš enkrat čez postopek pa vidiš, da nima smisla komplicirati. No, upam, da ne boš rabila iti še enkrat, naj bo uspešen že ta postopek! Womanpolice, čestitke za 13 celic. [sm=bravo.gif] Naj se lepo oplodijo. Jaz le sanjam o takem lepem številu ... In srečno jutri! Jus79, upam, da je transfer že za tabo. Sedaj pa lepo počivaj, pusti se razvajati in čimrej [sm=rozacrtici.gif]. Športnica, čestitke tudi za tvoje celice. In seveda ti bo tokrat uspelo! [sm=bravo.gif] Andreja83, je padla prva špika? [sm=smiley36.gif] Tudi moja [sm=hudicek1.gif] se je prikazala včeraj, tako da sem danes štartala. Očitno bova skupaj trepetali, naj bo uspešno za obe! [sm=bravo.gif] Tatyancha, ne bodi žalostna. Držim pesti, da bo jutri boljši rezultat. Bodi pozitivna! Buška, naj bo uspešno! No, kot rečeno sem tudi jaz od danes naprej v postopku, 1. UZ v soboto 28. 1.
|
|
|
|