Katy78 -> RE: pogostost dojenja (12.12.2011 18:48:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Meni je to čist trapasto, da je treba otroka nahranit po urniku... Aha, zdej je pa 3 ure okorg, zdej je pa lačen [sm=zmeden.gif] Ne vem no... Kako je bilo pri meni: Že v porodni sva se zmenla, da druzga kot jošk, ni [sm=smiley36.gif] ... No uglavnem, meni je ena izmed sester, ko sem ga prklopla rekla, da ga ne smem pustit, da se crklja gor, da je to za jest in mi ga je tko mal za lička po drozgala, da se je predramil in vlekel naprej. In jest sem to upoštevala, tko da vedno, ko je zadremal, sem ga porukala in je pomuzlal naprej. Je bil pa tud vedno fertik v 10-15 min. Zbujala ga nisem nikoli, niti v porodnišnici, nočna sestra je celo paniko nagnala, ker se več kot 4 ure nisva dojila, ma sva se pol vse zmenli in je ostalo po moje. Nikoli ga nisem pustila spati na joški, sem ga odmaknila in odložila. Dude nima, flaše nima... Dojiva se še vedno, nima navade gor bit kar tko, edin k so bli zobi, je bla mal tolažba no.... Aja, ne vem na kolk časa sva se dojila, včasih na 1,5h, včasih na 4h, čist kokr je hotu, ampak on je res hotu samo jest al pa se odžejat, predvsem poleti, k je bla vročina. Opazila sem pri kolegici, da je bil ful več na joški, ker mu je manjkal, premla je dobu, pa ne da ne bi imela mleka, pač ni bil tolk kvaliteten, tko da morda je v tem problem [sm=zmeden.gif] Če je pa crkljanje, ga pa probaj scrklat na drug način, ne lih na joški. Kolikor vem, materino mleko ne more biti boljše/slabše kvalitete...
|
|
|
|