Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 11.12.2011 19:14:22
|
|
|
|
mary_lou
|
Poštar Peter?
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 11.12.2011 19:37:56
|
|
|
|
lukec
|
Angelina balerina mogoče?
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 11.12.2011 19:50:03
|
|
|
|
Paštetka
|
Ne, ne. Celi čas mi govori: "pa tista risanka, ko sta tisti dve miški, pa ena račka." Zdaj pa vedi .
|
|
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 11.12.2011 21:07:16
|
|
|
|
majčica1508
|
Mogoče veš na katerem programu jo je videla...
|
|
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 11.12.2011 21:10:01
|
|
|
|
Paštetka
|
Baje sta jo gledala na računalniku. Smo pregledali vse DVD-je, pa nič. Po moje sta gledala na moj video. A se da kakšna zgodovina videti na Moj video? Apak, res zgooooodooooovina
|
|
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 11.12.2011 21:13:58
|
|
|
|
majčica1508
|
Pazi zdaj sprašujem svojo 3,5 letnico(noče spat-vpliv lune) če pozna to risanko....Ne,mamiiiii te pa še ne....A jo bom zdaj gledala
|
|
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 11.12.2011 21:27:41
|
|
|
|
Šarki
|
men gospod gugl napiše miki in mini miška ter jaka racman
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 11.12.2011 21:31:29
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki men gospod gugl napiše miki in mini miška ter jaka racman in kje je poštar
|
|
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 11.12.2011 21:36:23
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea IZVIRNO SPOROČILO: Šarki men gospod gugl napiše miki in mini miška ter jaka racman in kje je poštar ha, ha, v drugi risanki
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 11.12.2011 21:38:24
|
|
|
|
Šarki
|
aha, mogoče koalčka?? saj sta kot dve miški, pa kljunaš je podoben rački, pa tud en poštar je not. Mislim da je naslov brata koalček.
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 12.12.2011 6:19:37
|
|
|
|
TomTaylor
|
Hehe, si me spomnila, da je naša enkrat hotla gledat "Lalalo" oz. dve punčki "Lalale"....preden smo mi ugotovili, da je to risanka Barbie in diamantni grad, kjer barbiki veliko pojeta, med drugim tudi vmes pojeta "La-la-la"...
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 12.12.2011 6:48:31
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ne, ne. Celi čas mi govori: "pa tista risanka, ko sta tisti dve miški, pa ena račka." Zdaj pa vedi . Malo se izobrazi na področju kartunov, ane.
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 12.12.2011 7:38:35
|
|
|
|
sončnica24
|
Kaj pa če je tista božična risanka o zobnih miškah? Tam sicer ni poštarja ampak je ta veliki "ptič" mišljen kot poštar, meni je ta prva padla na pamet.
|
|
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 12.12.2011 8:29:29
|
|
|
|
Paštetka
|
Uuuu.. Mogoče sta pa res brata koalček. Hmmm.. A imata tam miški kakšen šal? Mogoče nista miški, apak koalča moram jo vprašati, ko pride z vrtca. Hvala za idejo.
|
|
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 12.12.2011 9:02:03
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Uuuu.. Mogoče sta pa res brata koalček. Hmmm.. A imata tam miški kakšen šal? Mogoče nista miški, apak koalča moram jo vprašati, ko pride z vrtca. Hvala za idejo. poštar je pa želvak
|
|
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 12.12.2011 9:53:08
|
|
|
|
HHH
|
Tiste miške v Angelini balerini (al kaj je že) imajo šale. Mogoče je bil poštar pa samo v eni epizodi.
|
|
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 12.12.2011 11:09:58
|
|
|
|
roladica
|
Zobni miški Gizelca in Tinček...meni se zdi podobno.
|
|
|
|
RE: Naslov risanke. Na pomoč! 12.12.2011 15:07:11
|
|
|
|
Paštetka
|
Bravo šarki Je mala rekla, ko je videla brata koalčka:" jaaaaa, to sem mislila! Sem ti jekla, da mata šal." Hvala
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 12.12.2011 15:08:50 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?