barbara_s -> RE: Hello kitty plastenka, steklenica (10.12.2011 21:56:44)
|
Lej, ne vem... Jaz sem z mojo (aja, pa moja ni na Hello Kitty :) ) zadovoljna, pijem načeloma vodo iz nje, je pa tudi res, da jo grem ponavadi svežo natankat do pipe. Tamala jo ima tudi, njej dam zjutraj notri cedevito, pa se nikoli ne pritožuje, da je kaj zanič ali pa da smrdi (in če kdaj kaj ostane do popoldne, tudi mirno tisto spijem). Sem pa jaz tako zelo neobčutljiva na čistost, da verjetno res nisem merodajen primerek. Za pomivanje znajo biti res zoprne, ampak jaz sem to rešila tako, da jih pač ne pomivam - jo samo splaknem in that's it. Lih kakšne alge se še niso notri zaredile, pa težav zaradi tega ni še noben imel. Kar se pa nastavka za pit tiče - jaz vsem predlagam tisti čisto navadni štofelc, ker se najlažje pije kar direkt iz flaše. OK, tamala ima tisto varianto z "dudo" (al kako se reče tistemu kvazi športnemu nastavku??), meni je precej nagravžno (ker potem še grize zraven in rata vse rjavo in bljak) - ampak to je bil njen izbor. Nevarno ni, zbolela od tega ne bo, torej sem tiho :) S plastičnimi steklenicami pa nimam nobenih izkušenj, tako da dopuščam, da so fuuuul boljše. Ampak zdaj ne bom menjala, ker so mi čist OK tele SIGG zadevce :)
|
|
|
|