črpanje mleka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

luksy -> črpanje mleka (10.12.2011 14:02:40)

Zanima me če ima katero takšno izkušnjo.moja mala ima en mesec.na začetku sma se borile, ker ni hotela dude in ni mogla zaspat, če ni bila do konca sita. prvih 14 dni sem imela dovolj mleka, potem pa sem ji začela dodajat ker me je neprestano hranjenje ubijalo. sedaj sem jo polenila in se začne jokat na prsih takoj ko se more mal potrudit da teče. po vsakem dojenju si tudi še pumpam. jem tudi tametil tablete, zanima me če bi si začela iztiskat mleko na vsake pol ure al na uro ali bi se mi mleko povrnilo in bi ga imerla dovolj???

MoonEve -> RE: črpanje mleka (10.12.2011 14:11:54)

Čimprej pokliči katero izmed zelo prijaznih svetovalk iz LLLI, vse tudi same mamice. Ni problema, če to storaiš kar danes, saj so na voljo tudi med vikendi [sm=smiley1.gif]

Dojenje.net

Tudi meni so zelo pomagale, ko sem potrebovala nasvet.

Ne obupaj nad dojenjem in čimprej zaključi z dodajanjem..

ares1 -> RE: črpanje mleka (10.12.2011 19:32:03)

jaz sem pri drugi hčerki dobila mleko nazaj s črpanjem. Še ko je mleko nehalo tečt sem si črpala. Kapljo po kapljo in v enem tednu so bili rezultati. Je pa dolgotrajno in utrujajoče to brizganje. Kar veliko časa ti vzame. Poskusi čimveč dojit na koncu pa še dobro izbrizgat, četudi nič ne priteče. Vso srečo

luksy -> RE: črpanje mleka (11.12.2011 19:17:08)

hvala za nasvet!!to tudi počnem kolker mi le uspeva in se mi da!!!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.12.2011 22:39:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]