Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: januarski otročki 2010??? 9.12.2011 13:59:54
|
|
|
|
tofsyka
|
Jaz sicer nisem bila z vami, ko ste pričakovale, imam pa tudi sama doma januarčico 2010.
|
|
|
|
RE: januarski otročki 2010??? 29.12.2011 20:23:16
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zdravo Somic. Ja, jaz še tu pa tam pridem malo poškilit k novemberkam. Januarke so očitno vse pobegnile. Ali pa klepetajo na gmailu
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: januarski otročki 2010??? 29.12.2011 22:26:58
|
|
|
|
somic
|
ja, opažam, da ni nikjer več nobene, jaz samevam še tukaj. in kako kaj tvoja otročka? oglasi se še kaj!
|
|
RE: januarski otročki 2010??? 29.12.2011 22:57:11
|
|
|
|
Naty_ka
|
V redu sta. Tavečji se trenutno bori z vodenimi kozami, tamali pa upam da jih bo tudi dobil da se rešimo tega. Drugače pa je v redu. Erik je od septembra suh, v vrtcu uživa ( imamo vsak dan dretje ko je treba domov, ker on pa nebi šel ) in vztrajno vsak dan poskuša uveljaviti svojo voljo
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......