pelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh Moj brat kadi od srednje šole in v primerjavi z vrstniki izgleda starejše. Vprašanje je bilo zastavljeno ženskam samo iz razloga, ker nas je tu več. Ampak kot sem predvidevala , smo prišli do zaključka, da čiki lepoti prav nič ne škodujejo. Zanimivo. bugimajstr, tvoja žena je kadilka in ne uporablja krem pa vseeno dobr izgleda, hmm...srečnica. Jaz te kemije tudi ne bi uporabljala, če me po umivanju ne bi koža zategovala in pač moram . Tudi jaz sem predvidevala, da se bodo oglasile pretežno kadilke oz. kadilke povedale svoje mnenje o svojem izgledu ali predstavile mnenje svojih dragih, ki zaradi ljubega miru vedno rečejo tako, da je mir pri hiši Halooo...me prav zanima kateri mož, fant...bi svoji dragi kadilki rekel, da slabše izgleda kot kolegica , ki ne kadi oz. da ima postarano kožo...Ali pa da se ni ravno najprijetneje poljubljati z nekom, ki je imel prej v ustih čik, ali pa poslušati napev starega kadilca, ki škripa kot stara vrata,...Ali pa katera kadilka bi si priznala, da ji nikotin kvari ten, če pa ve, da brez čika ne more dolgo zdržati...Mogoče že katera, samo tule gor so prav redke... Mislim, da si tako kot ponavadi pri raznoraznih odvisnostih veselo mečemo pesek v oči, pa čeprav je bilo na to temo miljon znanstvenih raziskav, ki najverjetneje niso nastale kar tako. Pa ne govorimo tu o dednem prenosu kvalitete polti, temveč o škodljivosti nikotina...Še tako dobro zasnovanim genom nikotin dela škodo...ne po parih dneh, mesecih, letih, temveč učinkuje daljnoročno...oz. se posledice pobakanih čikcev pokažejo čez leta, ko začne svežina in kvaliteta polti že tako padati... Kako smo realni glede svojega izgleda je pa že tako znano...Nekateri preko neba, drugi pa krepko pod.... Pa da ne bo pomote...že prej sem povedala da nimam nič proti kadilcem, ( alergijo dobim le na kadilke nosečnice), samo realni smo pa vseeno lahko...Če ne bomo čez leta ugotovili, da nikotin uničuje tudi vid in realno presojo ...
|