Kristi_30 -> RE: Kričanje dojenčka takoj po hranjenju (9.12.2011 20:16:59)
|
Pozdravljena, jaz sicer ne vem, kaj točno je narobe, lahko pa povem, da se je pri nas začelo podobno. Sicer malo kasneje, ampak vseeno. Kako uro po hranjenju je neutolažljivo jokala nekaj časa. Nihče ni vedel zakaj. Krčki niso bili - pri krčku se točno vidi, ko stegne in skrči nogice. Jokala je, ker jo je nekaj očitno zelo bolelo. Ves čas smo imeli tudi težave z vetrovi (predvsem ponoči, proti jutru, ko jo je to zbudilo - to imamo še vedno), polivati je tudi začela - čeprav ne veliko, se ji je pa začelo ves čas spahovati. Poskusila sem ar mleko - ni blo dosti bolje. Pediatrinja nas je dala na dieto brez kravjega mleka. Malo bolje bilo, a vseeno ne povsem. Dobile smo tudi napotnico za gastro na pediatrični - še prej bili na testih za alergijo. No, šli predčasno na pediatrično, ker se ji je tako zaletela hrana, da ni mogla dihati. In so potrdili, kar sem vedlaže ves čas - da imamo refluks. In ne čisto nedolžen, pač pa precej zoprn. Tudi ni nujno, da otrok poliva. Lahko se mu kislina le dviguje - kot naši. Tako da jaz ne bi nič čakala, če je očitno, da otroka nekaj boli. Naša tudi (še vedno) noče včasih jesti vse naenkrat, pač pa poje pol, pa čez kako uri spet pol, ko se hrana poleže.Vmes dajemo kupčke, se nosimo itd. itd. Pa tudi jest ji vedno ne paše, ne poje tudi ne pretirano veliko ... kar razumem, če jo boli. Za kar koli - sporoči. Srečno
|
|
|
|