odločitev za čiščenje vzmetnic (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Brinčika -> odločitev za čiščenje vzmetnic (7.12.2011 17:23:43)

Zanima me koliko vas je pomislilo da bi dali očistit vzmetnice - od postelje kjer spite in ali bi se odločili za tako stvar kar tako, saj ne mislim čiščenje vzmetnice da bi odstranili umazanijo, ampak tudi če niso stare pa grde, če zgledajo kot nove. Naše so stare 2 leti odkar smo v novem stanovanju ampak sem študirala da bi probala iz radovednosti da vidim kako in koliko je tega - odstrani strupe in umazanijo, ki se zadržujejo v globini (pršice, bakterije, koža, iztrebki pršic...). To vem da priporočajo vsaj enkrat ali dvakrat letno tistim ki imajo alergijo na pršice, pa nasploh tudi za boljši spanec. To se izvaja s profesionalnim sesalcem, ki sproti sesa in uniči vse pršice in bakterije..., tako da ni to sesanje z navadnim ali globinskim sesalcem, bila sem priča v enem res čistem in vzdrževanem stanovanju ko so to naredili in kar nisem mogla verjet koliko je tega v eni vzmetnici, ki ni bila stara niti eno leto.

Shorty_ -> RE: odločitev za čiščenje vzmetnic (7.12.2011 22:07:05)

določenih ležišč ni priporčljivo sesati globinsko, najprej se pozanimaj pri proizvajalcu če je to priporočljivo.

malaMravljica -> RE: odločitev za čiščenje vzmetnic (8.12.2011 18:23:20)

ce bos sesala 2 leti staro vzmetnico te bo kap kaj in predvsem koliko svinjarije bos dobila notri. Vem, ker vem koliko se nabere notri ze recimo v enem mesecu in to pri tusiranju zvecer.
Meni se pri navadni vzmetnici zdi precej pametno vsaj nabavit tako, da se zgornji del na zadrgo odpre in ga das na 60 st v stroj oprat.

Stran: [1]