|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obnašanje ob obiskih
7.12.2011 10:31:24   
šimca
Naša mala (2,5 leti), se je začela neznosno obnašat, ko pridejo obiski. Tudi, če pride na obisk babica ali dedi je enako. Začne se že pri vratih. Ko nekdo pozvoni steče k vratom, jih odpre, pogleda in če pred vrati ne stoji nekdo, ki si ga ona tisti trenutek želi, začne tiščat vrata in se dret. Ko pridejo noter začne trmarit, se metat po tleh, nobeden ji ne sme nič rečt, ko se malo umiri, pa začne mene ali pa moža vlečt stran od družbe, da se naj greva z njo igrat. Ljudje so kar nehali k nam na obiske hodit, ker je nevzdržno. Ali je to obdobje? Imate kakšen predlog kako naj reagiram?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obnašanje ob obiskih
7.12.2011 14:52:03   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: šimca
....., pa začne mene ali pa moža vlečt stran od družbe, da se naj greva z njo igrat.....

Naš se je vedno začel dreti, ko se je mamica pogovarjala po telefonu. Zanimivo da jaz nisem imel tega problema - ker mu nikoli nisem to dovolil. Z mamico pa je drugače, saj je od rojstva neprestano z njim in enostavno pričakuje neprestano pozornost.

Majčkena je še. pa kljub temu dovolj velika, da ji lahko poveš kako in ZAKAJ.

Enostavno si moraš vzeti čas, 1 minuto, tudi med samim obiskom t.j. da se v primeru ekscesa takoj obrneš k njej in jo opozoriš (ji razložiš) na tisto, kar si ji že prej povedala, kako se mora obnašati in zakaj. In to večkrat pa bo s časoma bolje, saj bo tudi starejša. Vsak mesec se pozna.

(odgovor članu šimca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2011 22:02:13   
marjetica8
Naš vedno zelo dobro poskrbi za animacijo obiskov - do take mere da nimajo časa niti kave popit, ker so dolžni prgledat cel vozni park našega nadebudnežauser posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2011 11:25:39   
Klarita
Moje mnenje: Obdobij ni! So samo obdobja lenih staršev, ki popustijo pri vzgoji. Sorry.
Naš taveliki je tudi marsikdaj poskušal in smo mu pač razložili kako se je treba obnašal, v nasprotnem primeru je med obiskom sam sedel v njegovi sobi na postelji in ni smel ven, dokler se ni "skuliral".
Otroci pač probavajo meje svojih staršev. Po navadi starši ob obiskih popuščamo in otroci to hitro skapirajo. Mi smo zadevo rešli enostavno brez dretja po hiši.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2011 21:40:53   
Maksma
Klarita - čisto vse besede si mi vzela z jezika! Tudi pri nas je tako - takšna stvar bi bila možna samo 1x in nikoli več! Bi bile sankcije prehude! 2 in pol letni otrok ni premajhen in točno ve do kje lahko gre in se še predobro zaveda, da ima ona vajeti v rokah v vaši družini! To pri nas ni dopustno.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2011 22:06:08   
Najaa
Se oglaša ena lena mama, da pove, da pri nas je tudi bilo tako bodobje pri tavečji pa smo hitro zatrli v kali. Ja, imela je obdobje (ona, ne jaz, ker jaz se nisem po tleh metala), ko je poskušala ob vseh priložnostih iztržit vso mojo pozornost, s tem da doma se je bila sposobna sama igrat tudi celo uro, kje drugje ali ko je kdo prišel pa je hotla pokazat, da je šefica. Ni ji uspelo, ker sem ji hitro dala vedet, da to ni to. Je pa imela obdobje ja.user posted image

(odgovor članu Maksma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2012 13:10:36   
Solero
IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

Moje mnenje: Obdobij ni! So samo obdobja lenih staršev, ki popustijo pri vzgoji. Sorry.
Naš taveliki je tudi marsikdaj poskušal in smo mu pač razložili kako se je treba obnašal, v nasprotnem primeru je med obiskom sam sedel v njegovi sobi na postelji in ni smel ven, dokler se ni "skuliral".
Otroci pač probavajo meje svojih staršev. Po navadi starši ob obiskih popuščamo in otroci to hitro skapirajo. Mi smo zadevo rešli enostavno brez dretja po hiši.

Ja. Točno.
Sicer pa, kaj sploh ima 2.5 letno dete vrata za odpirat?!
Pri tej starosti je dobro, da ji vnaprej poveš, da bo obisk in kako se mora obnašati in kaj se bo zgodilo, če se ne bo. Potem pa to furaj in se obnašaj točno tako, kot bi se, če bi obiska ne bilo. Dosledno, mirno in odločno. Pa bo.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.