mihi78 -> dolgih pet dni (24.8.2005 20:15:02)
|
prej sem prebrala, da RR ne bo delal celih pet dni :(( kaj pa naj si začnem?! s kom naj klepetam pa delim skrbi? no ja, še dobro, da imam :love:. res se veliko pogovarjava, včasih mi gre že kar na živce kako dobro me pozna :)-:)-:)-:)-:)-ne samo, da takoj pogrunta, da imam slab dan ponavadi v prvih treh poskusih tudi ugotovi zakaj - ma svoje prednosti pa tudi slabosti, ker včasih res rabim dan zase :racka: sem opazila, da bo novi RR vseboval tudi forum o posvojitvah pa sem se takoj spomnila na dobro prijateljico, ki je po letih delanja na :duda: pa umetnih oploditvah posvojila :duda:!bom jo poskusila nagovorit, da bi sodelovala na forumu, da boste vse, ki se morebiti zanimate za to dobile info takorekoč iz prve roke :muca: skušali so jo že pregovoriti, da bi sodelovala pri neki radijski oddaji pa napisala članek za neko revijo ampak se do zdaj ni želela izpostavljat. zdaj pa grem malo pocartat našo :kuza:, ker me že ves čas vztrajno prosi. aja, jutri se grem dogovorit za histero :pujs: malo sem se razpisala, brez zamere pa lep večer! lep pozdravček tudi vsem novim :nosecka:! upam, da se vse dobro počutite in da ste na 9nebesa!pa še velik objemček za vse čakajoče na :modri::roza:!
|
|
|
|