surikata (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

alenkica -> surikata (6.12.2011 17:19:27)

Živjo!
Mogoče kdo ve, kje bi se lahko našlo plišasto surikato. 
Moja dva sta čist nora nanje. 

kajajaka -> RE: surikata (6.12.2011 17:24:33)

Mogoče jo imajo v trgovinici s spominki v ljubljanskem ZOO.
Imajo veliko plišastih živalic, morda po novem tudi surikate (glede na to, da so pred kratkim naselili prave) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

cccola -> RE: surikata (6.12.2011 18:00:23)

http://www.amazon.co.uk/s/?ie=UTF8&keywords=meerkat+toys&tag=googhydr-21&index=toys&hvadid=7108525369&ref=pd_sl_40k3l5ya7o_b

alenkica -> RE: surikata (6.12.2011 19:02:30)

Joj, kako so lepe na linku od Coco, ampak kje se to lahko dobi? Ste že kdaj naročali prek amazon?

nusi -> RE: surikata (6.12.2011 22:26:54)

sestra je naročila za hčerko prek amazona eno igračo podlasico iz ledene dobe, mislim, da ji je ime Bak al nek tazga, skratka hotla jo je dat za rd ali en praznik in jo je naročila kr par tednov prej, pa je ni bilo, prišla je zihr 1,5 do 2 m kasneje kot naj bi. torej dostavili so jo, samo z veliko zamudo, tolk da ne bo panike, če si jo hotela prav za določeno priložnost jo daj raje kar dosti prej.

mateyka -> RE: surikata (6.12.2011 23:27:55)

odvisno kateri amazon je - iz amerike hodi najdalj, iz amazona.de je pa kar hitra pošta

cccola -> RE: surikata (7.12.2011 9:27:34)

tale je iz velike britanije tako da kaj dlje od enega tedna mislim da nebi smelo trajati.

rozilu -> RE: surikata (8.12.2011 5:52:16)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

odvisno kateri amazon je - iz amerike hodi najdalj, iz amazona.de je pa kar hitra pošta

Haha, jaz sem imela iz Amerike naročilo v enem dnevu na Brniku, potem pa čez 2 dni na domačem naslovu (so si cariniki vzeli čas, čeprav je bilo že vnaprej vse zrihtano :S). Sicer sumim, da je mož naročil hitro dostavo - verjetno se to za en pliš ne splača, razen če ga mora prinest Božiček/Dedek Mraz.

Iz Amazon.de imam pa tudi dobre izkušnje, čeprav piše 7-21 dni dostava (to je mislim najkrajši čas, ki ga napišejo), pride v dveh dneh. Če pa ni na zalogi, pa ne naročam...

ronja -> RE: surikata (8.12.2011 9:24:00)

Zelo zelo verjetno, da jih imajo v trgovinici ob vhudo zooja (znotraj zooja). Pred kratkim so namreč dobili surikate in jih promovirali. Pokliči tja, stane te nič, mogoče pošljejo še kam drugam.
Eh, me je kajajaka prehitela.

al1* -> RE: surikata (8.12.2011 9:41:03)

Niso ravno pliškoti, pa vseeno - v La Senza imajo nogavičke - roza s surikati.

Stran: [1]