Anonimen -> 18. dan (25.8.2005 10:48:04)
|
Moyca, lahko mešaš med sabo. Jaz sem jedla npr. tudi v gostilni eno "šeflo" riža in eno krompirja. Se ne držim tega tako strogo. Tinadvojcica, kaj to pomeni -13 kg?? Toliko si shujšala ali toliko še moraš? Ker me imamo napisano zraven, koliko še moramo izgubiti in potem odštevamo. Javi nam, prosim, rezultate. Se pa opravičujem, da te nisem dala na seznam, sem mislila, da se nam ne boš pridružila glede na to, da si že skoraj pri koncu. Srečnica!!!:bravo::bravo::bravo: Polona2 in Tashaia, nič se ne sekirajta. Tudi jaz sem včeraj bila še na istem. Pa sem se tako razkurila, da sem imela včeraj cel dan zelo zelo skromen sadni dan: 10.30 breskev 11.00 nektarina 11.30 banana 13.30 banana vmes veliko nakupovanja, nič mislila na hrano 21.00 grozdje 22.20 banana in da vam danes javim moj rezultat : -1,5 kg:bravo::bravo::bravo::bravo:, skupaj torej -3,5 kg. Albina, prihajam za teboj.:)-:)-:)- Najbolj zanimivo je to, da v torek, ko sem se res prenažirala, sem dobila v enem dnevu gor 1,1 kg, včeraj pa izgubila 1,2 kg. Sploh nisem mogla verjeti, da je to možno. Sem spet dobila ful volje in zagona. Punce, držite se, vsem nam bo uspelo.:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|