kajajaka -> RE: par vprašanj glede nove vloge za vrtec (8.12.2011 13:08:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nova_tukaj Še jaz bi nekaj vprašala. Vlagam za vrtec in OD. Pod točko: III - h) če sem prejela kakšno odškodnino, dediščino ... moram izpolnit ali ne DA, ker bo itak razvidno iz evidenc, nimaš kaj skriti... III - j) pri kateri zav. je sklenjeno prostovoljno zdrav. zav.??? za vrtec tega ne rabiš. To izpolniš, če si brezposelna, zaprošaš za soc. pomoč... IV - 1) življenjsko zav.... Načeloma da, če ti nosi dobiček... Čeprav ni logično, ker ga plačuješ iz svojega dohodka, ki je itak že vpisan v dohodnini... Tudi na CSD ne vedo točno... Ostalo pa sem pri vrtcu in OD izpolnila samo prvo stran s podatki, drugo z obkroževanjem, in na peti strani samo podpis. Hvala punce!!! Evo, danes sem bila na CSD, ker urejam še papirje za porodniško... in sem imela podobna vprašanja glede znižanega plačila vrtca. Dejstvo je, da tudi uradnice tam večinoma še ne vedo kako in kaj bodo to izpeljali, programa še nimajo... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Torej (če sem jih prav razumela in če imajo one prave podatke) je nekako takole, kot sem, napisala zgoraj...
|
|
|
|