kalbo -> RE: "Najboljši sosed" zmagal na volitvah (7.12.2011 18:33:25)
|
Glede Zokija in Ljubljane se močno strinjam. Nebi bil pa tako zelo kritičen do Slovencev, čeprav jih je kar tretjino prelenih, da bi zmigali svoje riti na volitve. Nekje četrtina jih je pa totalno zaplankanih, žal. Nekaj čez 4 odstotke jih je pa slepo pobožnih, kar hvalabogu tud ni tok veliko. Ostale stranke, ki so prišle v parlament so mi kar simpatične, predvsem SLS z Žerjavom na čelu je pozitivna sprememba od prej. Leva sredina, kot radi rečemo, vidimo, da ni tako zavoženo slepo pokorna enemu samemu vodji in voli tisto, kar se ji tisti trenutek zdi v redu in napake kaznuje. Zase vem , da Zoki čez štiri leta (upam, da toliko časa, ker se ne smejo več špilat), če ne bo OK, mojega glasu nima in tud v nedeljo ga ni mel brezpogojno, Pahor ga ne dobi nikoli več. Me je pa močno skrbelo, da bo Janša premočno zmagal, kar je obrnilo tehtnico Zokiju v prid, in po zdajšnjih primitivnih reakcijah tako njegove stranke, kot njegovega volilnega telesa samo potrjujejo moje strahove. Se pa sprašujem, kam so Grimsija zaprli, da ga ni na spregled. Upam, da se v SDSu opogumijo in Janezu pokažejo vrata.
|
|
|
|