Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: funšterc Meni se pa srce trga.... Džamija bo verjetno obvezna v vseh večjih mestih, bogataši bodo še bogatejši, srednjega razreda ne bo več, verjetno se zdaj narobe pišem, imam verjetno celo napačen tablice, no ja pa še kolerična moram ratat..... Ja, kar spljuvite me vsi, vendar sem ponosna na svoj narod, svoje korenine in mi tole ni prav. Parlament naj vodi le zavedni Slovenec, nekdo, ki bi mogel za Slovenijo "dihat". In vem, da nekateri mislite podobno vendar, tega ne rečete, in to ni prav. Dvignite svojo glavo in s ponosom naprej. Človek, ki je izdal svojo domovino za marke od orožja zame ni nevem kakšen zavedni Slovenec. Človek, ki je zaradi svojih apetitov po oblasti zminiral čisto vse, kar se je dalo, pa tudi če je vedel, da bo to dobro za domovino zame ni zavedni Slovenec. Človek ki v teh časih zaradi poraza na volitvah za par odstotkov že razmišlja o vnovičnih volitvah in spet kaže svojo rušilno politiko zame ni zavedni Slovenec...še kaj? Do stropa ravno ne skačem, ker je Zoki zmagovalec, me pa manj skrbi za prihodnost kot bi me, če bi zmagal pomladni princ. Gospod bi se mogel skinit in peljat Urško na prvo plažo, potem pa SDS mogoča kdaj dobi moj glas. Prej pa ne. Đamijo si bodo pa zgradili sami in s svojimi sredstvi, za kar bodo naši lepi državi lepo plačali davke. Na nekaj tisoč cerkva po Sloveniji je pa komot ena Đamija. Nestrpnost na stran in ravno to so teme, na katerih pomladni princ nebi smel nabirat poitičnih točk. Bolje ne bi mogel povedati!!!! Pa nisem volila za Jankoviča, ampak glede na to da so ostali že imeli možnost, naj jo še on dobi in pokaže kaj zna....samo da ni JANŠA!!!! Ampak Janšava užaljena faca....NEPRECENLJIVO!!!! Da pa gre že takoj po rezultatu govoriti o ponovnih predčasnih volitvah je pa za bruhat, kot užaljen otročiček, ki so mu vzeli liziko....bruh... Pa še preveč glasov je dobil, da bo spet lahko miniral vse kar bo vlada hotela sprejet...kr neki... Če ne bi bilo Janše v politiki sploh, bi imala Slovenija še neko prihodnost, ker bolj pokvarjenega človeka od njega bi pa že težko našli!!!! Podpisem! Po dolgem in pocez.