Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A sem sam jest tok naveličana 24.8.2005 18:09:10
|
|
|
|
Sandra*
|
Oj! Kako ste kaj. Jst sm čis povalana in se sam prekladam iz dnevne v splnco in nazaj. Mogla bi peglat, mal pospravt men pa se totalno nič ne da. Včer sm bla zvečer čist u luft dons sm pa sam za na kavč vodoravno. Zdj mi še neki čudnga vn teče, ne več rumen, ampak skor uranžn, take bele kepce po oranžnkast izcedek. Upam, da je s pikico vse ok in da slučajno ne gre kaj narobe. No danes je ravno 6 tednov, drug teden pa grem na prvi pregled v četrtek. Komaj čakam, upam da se bo kaj videlo, in da bo vse čimbol ok. Ne vem sicer kaj je s tem ker me še vedno boli na desni strani tam kjer so jajčniki, ampak to me je bolelo že preden sem zanosila, bila pa sem pri g ampak ni nič omenila, da je karkoli, čeprav sem ji povedala. Lep zaspan pozdravček iz Gorenjske! Sandra:nosecka:
|
|
|
|
A sem sam jest tok naveličana 24.8.2005 18:21:19
|
|
|
|
epahor
|
:)OJLA!:) Nisi edina,ki se ji nič ne da! Jaz tudi iščem kakšno dobbro dušico,da bi namesto mene speglala,pa malo pospravila,ma izgleda,da bom mogla vse sama!:)- Lp od Barbare
|
|
|
|
A sem sam jest tok naveličana 24.8.2005 18:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena, nosečka.:rozica::rozica::rozica::rozica: Nisi edina, ki se vlečeš, mene je včeraj prijelo popoldansko spanje, danes pa spet. Kot če bi nevem kaj delala. Kar se izcedka tiče, imaš verjetno glivično vnetje, baje se med nosečnostjo zelo rado pojavlja, ker je sluznica bolj ranljiva oz. ni toliko kisla. Saj bo G. na pregledu povedala in ti verejtno kakšen Canesten predpisala. Pozdrav iz zaspane Ljubljane od zaspane :nosecka:.:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
A sem sam jest tok naveličana 24.8.2005 18:41:17
|
|
|
|
Vera*
|
Lep pozddrav nosečnice...:nosecka:.No sicer jaz nisem nosečka,se mi pa vseeno nič ne da.:zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
A sem sam jest tok naveličana 24.8.2005 19:18:02
|
|
|
|
lenika
|
Meni se tudi nič ne da, pa jutri grem prvič po dopustu v službo, kar pa se nosečnosti tiče, pa upam, da sem, kaj je pa res, bom pa videla čez kakšen dober teden.
|
|
|
|
A sem sam jest tok naveličana 24.8.2005 20:00:12
|
|
|
|
BigWhale
|
Men se tud nic ne da, pa sele ovuliram...
|
|
|
|
A sem sam jest tok naveličana 24.8.2005 20:01:37
|
|
|
|
Marogica
|
Kljub temu, da se ti nič ne da, pokliči ginekologa. Nikoli ne veš-bolje, da ni nič, kot pa da bi si očitala.
|
|
|
|
A sem sam jest tok naveličana 24.8.2005 20:23:59
|
|
|
|
urbancek
|
No punce, kaj je danes z nami. Še ena taka, ki se ji danes nič ljubi. Cel dan me je po malem bolela glava, zoprna pa sem tako, da sem sama sebi odveč. Danes bi morala peljati dekleti k zobarju, pa se me je :love: usmilil in s seboj vzel še :duda:. Sem vsaj enkrat v miru lahko ležala na kavču, brez, da kdo teži in pleza po meni. Je tudi naš :duda: danes bolj zoprne sorte, mislim, da mu spet zobje nagajajo. Ampak sedaj zvečer sem bila pa že pridna. Sem opohala marele, vložila jurčke, pospravila kuhinjo in samo še ta malga pripravim za spanje, pa sem zopet frej. Lep pozdrav vsem "lenobam"
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?