poštni nateg (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


livia -> poštni nateg (2.12.2011 22:16:47)

Pred časom sem prejela klic gospe, ki je videla moj oglas na bolhi, da prodajam določeno igračo. Dala mi je svoj naslov in rekla naj ji pošljem po povzetju. To sem tudi storila, a sem po 16 dneh dobila paket nazaj, poleg tega sem pa še plačala več kot 10€ poštnine.
A sploh lahko kar koli naredim? Ful sem bila besna, da sploh obstajajo taki ljudje. Lahko bi me poklicala, pa mi sporočila, da si je premislila ali kaj jaz vem kaj ji je.
Ima kdo kak nasvet kaj storiti? V telefonu žal nimam več njenega klica, ker je minilo že 2 ali tri tedne od takrat.




benika -> RE: poštni nateg (2.12.2011 22:57:03)

Nimaš kaj narest. Boš morala kar požreti tistih 10€. Žal mi je, ampak to se dogaja.




urška -> RE: poštni nateg (3.12.2011 8:58:13)

ne moreš. meni se je to enkrat naredilo in od takrat me nikoli več nihčene prepriča v plačilo po povzetju. najprej nakazilo na trr, potem pa pošljem paket.




Najaa -> RE: poštni nateg (3.12.2011 9:04:38)

Meni se je pred kratkim to zgodilo. Sicer poštnina ni bila tako visoka na srečo, ampak vseeno. 15 dni je ležal paket na pošti, s tem da sem gospe ene 3x rekla, da naj ga prevzame, drugače ga bodo poslali nazaj. Ko sem ga dobila nazaj mi je pa rekla, da se opravičuje, ker res ni imela denarja... eh, nimam besed, enim je to pač hec očitno. Če nimaš denarja pač ne naročaš... 




babylove -> RE: poštni nateg (3.12.2011 13:28:18)

Se kar dogaja, ja. Nimaš kaj naredit, pošta ima v splošnih pogijih poslovanja navedeno, da v primeru vrnitve paketa pošiljatelj utrpi dvojno poštnino. Tako da Pošta Slovenije ni nič kriva, z gospo pa ne verjamem, da boš kaj dorekla, če že nima osnovne kulture, da bi naročeno stvar prevzela in plačala. Tudi če nimaš telefonske, imaš njen naslov na paketu, vendar dvomim, da ti bo kakšne stroške povrnila.




Stran: [1]