moč81
|
Pozdravljene so ! Korakamo proti zadnjim tednom,...vidim, da nisem edina, ki ima lažne popadke,...me je zadnjič kr mal panika zagrabla in potem sem še šla h ginekologinji pokazat, me je pomirila, da so popadki lažni,ampak da naj počivam in naj ne bom preveč korajžna,....mam doma navihano 16-mesečno hčerkico pa lih ne vem kako da ne bi bila korajžna,...si pa želim da bi sedaj tudi tako potekalo kot se je pri njej začelo,...vendar se je tale dojenček verjetn odločil drugače. Bomo vidli kaj bo. Pripravljeno imam vse,... no kaka malenkost še manjka, ki se bo kupla ko bo že dojenček z nami pa bo. Punce zanima me, ali veste za koga, ki bi imel za prodat elektronsko varuško,...sicer spremljam bolho, vendar še nisem imela sreče z nakupom! Ko je lih debata o pregledih naj še jaz svojo izkušnjo povem,...pri hčerki me v celi nosečnosti ni niti enkrat vaginalno pogledla. Sedaj me je pa v 32tednu pogledla pa baje zmerla maternični vrat,...no pa sedaj ko sem cela panična šla do nje ko me je v križu špikalo pa v spodnjem delu trebuha pa trebuh je bil cel trd,...pa me je vaginalno pogledla, da je vidla kaj se dogaja pa sem mela srečo, da me je lih pri njej spet zagrablo,...pa me je malce" potolažla",da so le lažni popadki. Čeprav mam še dobrih 5tednov pred sabo si želim,da še dojenček uživa v hotelu mama. ;-) Srečnice tiste, ki lahko spite,...jaz že kake tri tedne ne spim vredu in ko se enkrat zbudim je konc z spanjem,...je pa dojenček full zanimiv ko mi tišči ven rokico al nogico ko pa vzamem tel.da ga posnemem ali pa poslikam se pa takoj skrije in se mi da pod rebra da me boli da je "za znort". Takile se ti naši migeci v hotelu mama. ;-) Pazite nase,..... ne pozabite na veliko tekočine v teh vročih dneh,...!
|