zalenka -> RE: avgustovke 2012 (29.3.2012 13:56:11)
|
ooo danes pa same lepe novičke. čestitke vse za [sm=rozacrtici.gif] in [sm=modricrtici.gif], predvsem pa za dobre rezultate in dobro opravljene preglede. kattk glede vozeka se fuls trinjam s tabo. če maš možnost dobit oz si ga sposodit, gane kupuj, razen če si nek friki na modo. drugače pa tako kot praviš, rajpi si privoščite skupen dopust. tinca selitve ti ne zavidam. mi jo zaradi vseh okoliščin planiramo za naslednjo pomlad. tik pred porodom ne želim ne zaradi sebe ne zaradi starejših dveh, ki b ilahko selitev kakorkoli povezala s prihodom dojenčka, takoj po pordou se itak en mislim selite, tako da smo rekli da bo naslednja pomlad idealna, ker potem jeseni pa gre že starejša v šolo in bi spet bilo preveč sprememb na kupu. no imamo pa srečo, da smo tu v stanovanju od moževih staršev, ki bo potem itak prazno, tako da se nam nikamor ne mudi. edino malo na knap smo, ampak ok. glede starejše hčerke pa jaz vsakemu predlagam, da pošiče varstvo - vrtec ali privatno, ker doma imet novorojenčka in 2 ali 3 letnika se mi zdi trpinčenje mame in škoda za otroka, ker ti boš na porodniški zato, da se posvečaš novorojenčku oz dojenčku, po drugi strani pa 2,3 letniki zahetvajo ful pozornosti in ukvarjanja in na koncu trpite vsi. to je čisto samo moje mnenje. povem iz svojih izkušenj. sta bila oba precej zahtevna, hčerka po pozornosti in z ukvarjanjem (saj je tudi prav), dojenček pa glede pogostosti dojenja ... in enostavno bi delala škodo obema. Gled epleničk s ep anikar en sekiraj. Itak veš,da je to fiziološko. Ko bo dozorela, boš opazila in takrat bo pravi čas. Meni osebno (smo imeli 22m razlike) se je zdelo to, da sta oba v plenicah še najmanjši problem oz mi to sploh ni bilo pomembno. za prve tedne, ko ne boš smela dvigovat pa si le omisli kako pomoč, da ne bo kaj narobe.
|
|
|
|