naia
|
FB, mi je zelo všeč ideja, punce, ki nimajo fb-ja (verjetno jih je danes malo), si bodo/boste če boste želele odprte uporabnika tudi na FB, a ni tko? Kar naj ena, ki obvlada, odpre avgustovke 2012 al kako že... OK, morm povedat, da smo šli danes povedati mojim staršem, ker je mami vse bolj sumila. Pred blokom sva pa najprej povedala hčerki (februarja bo 3 leta). Hčeri so se zasolzile oči in je rekla, če lahko poboža...ker občutek <3...no in je potem on povedala staršem, še večji šok je pa, da pa jim je prejšnji vikend sestra povedala za nosečnost, sestra je pri julijkah 2012, zdaj pa mi. Glede povedati v službi, so za moje pojme tudi med zadnjimi za povedat, s hčerko sva povedala res samo staršem, sestri in moji prijateljici, po nuhalni pa vsem, zdaj v 2 pa kar ne morem zadržat zase, zato sva se tudi odločila, da poveva staršem, ker kar leti iz mene, vsaki kolegici bleknem, ne morem biti tiho Simptomi: drisko imam že cel teden, samo nisem pripisovala nosečnosti, joške boleče, že težji spim na trebuhu, mam bolj večje , aja, pa spet sem cmizdrava, petkrat na dan se mi zasolzijo oči, pogledam sliko mamo in dojenčka in solze na oči, čez 3 sek pa spet kul, v glavnem mini cmizdra Drgač sem pa iz Ljubljane (Polje).
|