Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vozičkarski vodnik po Sloveniji 30.11.2011 15:56:03
|
|
|
|
sonce81
|
Živjo punce, sem novopečena mamica trimesečnega sinčka in hitro po porodu sem ugotovila, da izletništvo ni več takšno, kot je bilo preden smo v družino dobili novo prevozno sredstvo - voziček . po internetu sem iskala ideje in informacije...pa ni nič kaj strnjenega in predvsem brez pomembnih informacij (kje parkirati, kakšna je pot, kje lahko otroka nahranim in previjem, kam grem lahko z vozičkom na wc, kam grem lahko na kavo...) ...in sem ga naredila : VOZIČKARSKI VODNIK PO SLOVENIJI! Internaktivni, forumovsko zasnovan vodnik, ki daje informacije kam na izlet in kaj pričakovati Seveda brez vaše pomoči ne bo zaživel. Sama bom svoje ideje in izkušnje dodajala...prosim pa vas za vaše prispevke : kam ste šli na izlet, kakšne so vozičkrske poti vašega kraja, opisi poti, vaši vtisi....vse kar se vam zdi pomembno... oglejte si vodniček na : http://vozickarski-vodnik.weebly.com/ vaše prispevke in komentarje pošljite na : vozickanje@gmail.com ali preko kontaktnega obrazca na DELITE Z NAMI in objavili jih bomo. Upam, da nam bo ta spletna stran vsem v pomoč, da se bomo lažje same z malčki ali družinsko odpravili na izlet, (še posebaj v mrzlih, meglenih dneh ki so pred nami) lepo bodite in čimveč papa ps : bom objavila pod več rubrikami, da vas čimveč dosežem
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.11.2011 17:13:14 >
|
|
|
|
RE: VOZIČKARSKI VODNIK PO SLOVENIJI 30.11.2011 16:19:50
|
|
|
|
minicarica
|
fajn ideja! pošljem prispevek ....men je zmer problem ko grem s tamalo kam pa ne vem kaj me čaka..
|
|
|
|
RE: VOZIČKARSKI VODNIK PO SLOVENIJI 30.11.2011 22:21:03
|
|
|
|
Goldy
|
Samo to lahko rečem!
|
|
RE: VOZIČKARSKI VODNIK PO SLOVENIJI 1.12.2011 8:06:55
|
|
|
|
sonce81
|
..me veseli, da vam je ideja všeč..upam da zadeva zaživi in da se čimveč in čimlažje podamo ven z vozički :-)..
|
|
|
|
RE: VOZIČKARSKI VODNIK PO SLOVENIJI 2.12.2011 9:31:19
|
|
|
|
rakica82
|
sonce81, super ideja tole. Midva sva tudi imela na začetku težave, ker povsod res ne moreš z vozičkom. No zdej jo vsaj na Šamrno kar nesemo, bo pa tole še kako prav prišlo.
|
|
RE: VOZIČKARSKI VODNIK PO SLOVENIJI 2.12.2011 9:34:47
|
|
|
|
frufru
|
, mi zaenkrat koristimo vse makadamske poti, ki peljejo do planinskih koč... npr. Gospodična-Trdinov vrh, Blegoš, Slivnica, Primož nad Kamnikom, krožna pot po Novem mestu, Lisca,...
|
|
|
|
RE: VOZIČKARSKI VODNIK PO SLOVENIJI 2.12.2011 9:42:59
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
sem že pred tedni našla to stran in je odlična, nam fajn služi
|
|
|
|
RE: VOZIČKARSKI VODNIK PO SLOVENIJI 2.12.2011 9:51:19
|
|
|
|
sonce81
|
živjo! najprej hvala vsem za prispevke!!! ..več jih bo,lažje nam bo vsem skupaj malo mogoče traja da objavim...no pa saj veste kako je z malčkom...ko spi pa malo visim na netu pa objavljam. frufru...kako pa vam kaj gre v klanec z vozičkom? jaz mam sedaj košaro, pa se bojim da na poti dol tamali ful z glavo visi ...tko da se klancev kar izogibam....lahko pošlješ kakšne opise..prosim, prosim...vidim da ste kar avanturistični. (bravo, bravo) se priporočam za še prispevkov!!
|
|
|
|
RE: VOZIČKARSKI VODNIK PO SLOVENIJI 2.12.2011 19:30:02
|
|
|
|
frufru
|
mi nimamo košare, se pa športni del nagiba (čisto raven, dvignjen za 15°, 30°45°ali 60°) tako da ni bilo problema. Mali je spal, nazajgrede smo pa za 1 stopnjo naklon dvignili. Mu je prav pasalo, ker ga je skoz po malem treslo, ker je imel zelo hude krčke. Mu je rito predrmalo in ga ni zvijalo Opisi poti si moram vzet čas in ob zemljevidu it. Sej sfalit se ne da. Gremo pa tudi na bolj penzionistične variante, kjer je samo asfalt npr. po trasi Parenzane od Strunjana v Portorož in od Strunjana do Izole in nazaj (Koper je bil za našega 5-letnika predaleč za hodit) al pa okoli Blejskega jezera, ob Bohinjskem jezeru, ... Malo si pomagamo s planinskimi izleti za otroke, bolj da dobimo idejo, pa da mamo zgodbico, ki starejšega spodbudi, da hodi...
|
|
|
|
RE: VOZIČKARSKI VODNIK PO SLOVENIJI 5.12.2011 9:21:02
|
|
|
|
sonce81
|
hoj! frufru...upam, da si boš lahko vzela čas za informacije o izletih (parkiranje, previjanje&hranjenje, dostop z vozičkom na wc, kakšna je pot, kam na kafe :-)) .. hvala tudi vsem puncam, ki so že poslale opise!!! mi smo bili ta vikend kar doma :-((( ..no vsaj včeraj je bilo sonce, pa smo vozičkali po domačem kraju :-)
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.