donna22 -> RE: ptujske nosečke (1.4.2012 9:37:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaya88 Srečke nosečke iz srca vam iskreno čestitam in želim, da nosečnost poteka brez problemo, ker pa vem, da se nosečke in mamice rade srečujete na kavici, vam posredujem en super naslov za kavice, sploh če imate s sabo vaše male škratke. ČUČKOVA ULICA 6A, 2250 Ptuj. Bar je odprla dobra prijateljica in potrebuje malo reklame, ker je odprla bar primeren za mamice z otročki. Pojdite kdaj pogledat!!!! Zraven Feluka bara in ker smo rodile lani v maju, je bar poimenovala po nas (Z)majčica bar!! Vesele vas bomo! Sem ga že odkrila[sm=smiley36.gif] Ampak sva zadnjič šla z mojim tja in je bil zaprt, čeprav bi naj bil odprt[sm=zmeden.gif] Škoda samo, da se ni odprl par mesecev prej, tak čez jesen oz. bolj zimo, ko se par mesecev res nimaš kam dat; zdaj takega navala ne bo, ko je že lepše vreme. Bomo šli pogledat, seveda[sm=smiley1.gif] Še bolj pa bo prišlo prav ob slabšem vremenu in potem pozimi, tega takrat res manjka ... Hehe, jaz bom pa letošnja (z)majčica[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|