Need help :) (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Kerensa* -> Need help :) (29.11.2011 18:52:00)

Iščem:

- potencialne prednike (in njihove potomce) Ivana - Janeza Jurića, ki je bil rojen leta 1927 v Stari vasi pri Brežicah. V njegovi družini je bil tudi priimek Antolić.

- V Mariboru menda živi gospa Ivana, ki se piše Jurić (priimek po pokojnem bivšem možu) in ima sina Marjana. Njena starša sta se menda pisala Urbančič.

- V Središču ob Dravi je živela družina Kolar (najstarejši meni znani član, ki je že pokojni, je bil Maksimiljan, rojen okrog leta 1900).

- V bližnji okolici Središča ob Dravi je živel gospod Ivan Rop. Če je še živ, je trenutno star med 60 in 70 let. Menda ima otroke v Mariboru.

- Nekje v Beli krajini je živela gospa Antonija, ki se je pred 2. svetovno vojno preselila k možu (ime mu je bilo Janko) v Ljubljano. Imela je 3 otroke (2 sinova in 1 hčerko).

- Ta gospod Janko je bil doma s Ptuja - pisal se je Tetičkovič.

- Nekje na otoku Rab (Hrvaška) živi gospod Tone (če še živi). Tega bo pa najbrž najtežje najti, saj je vse, kar vem, njegovo ime in to, da je zdaj star okrog 60 let.

Če v omenjenih katerakoli koga prepozna (kot sorodnika, soseda, znanca, sodelavca - oz. potomce), bom vesela, če se mi javi na e-mail kerensarr@gmail.com.

Podatke potrebujem za družinsko drevo oz. za to, da te osebe oz. njihove še živeče potomce (do kateregakoli kolena) povabim na družinsko srečanje naslednje leto.

Vnaprej hvala.




Stran: [1]