ronja -> RE: Kaj kupiti za Miklavža, Božička, Dedka Mraza (29.11.2011 12:46:20)
|
Jaz sem jima večino že kupila: pri nas je obvezna knijgica (za vsako svoja, seveda), to so razne slikanice, dostikrat sta dve (tudi tokrat), tokrat dobita še eno skupaj, ker je bolj družinska (not so razne igre), potem dobita vsak svoj porcelanast servis (pravi, za jest), ker zaenkrat imata plastične krožničke, ampak počasi šaltamo na porcelan. Od igračk bosta dobili vsaka ene prstne barve (da bo več različnih barv, pa ker tega kar porabimo) in obe skup leseno železnico, ker si jo želita in bosta zanjo baje pisali dedku Mrazu. Poleg tega dobita od dedija prave lego kocke (zaenkrat imata duplo, ki jih imata zelo radi, ampak sta že dovolj spretni za manjše), pa ker je dedi vedno vesel, če mu povem, kaj si želita, pogledam, ko vidim akcijo kje, kjer vem, da pozna štacuno, pa ga pošljem po to in smo vsi super zadovoljni: on, da se mu ni treba preveč ubadat s tem, kaj bi jima bilo najbolj všeč, midva, da ni treba vsega kupit, malidve, da dobita to, kar jima je všeč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Bica (moja mami) da navadno kako debelo knijgo pravljic in še kaj zraven, lani je bil to mini porcelanst servis, male posodice in hrana iz filca (malidve pač radi kuhata, bogve od kod jima to;). Ker ima Lejla kmalu po novem letu rd, sem tudi zanjo že kupila in naredila darila: dobi spet eno knjigico, ker je to pač naša klasika, pa stiskalnico za plastelin, amigurumi leva (svačkan pliško, made by mama), pa mogoče žogo za skakanje - mava kupljeno, samo ne vem, če jo bova dala ravno zdaj... Za/od svojega bratca bosta dobili vsaka eno knjigico in obe skup termometer za v bano v obliki ribice, da ga ne bo mel samo on, ampak tudi onidve svojega, ker mata ful radi igračke za v bano, to je res njuna najljubša igra, po moje. Vse že kupljeno. POtem pa upam, da mi bo ratalo še kaj naredit - rada bi jima naredila eno igračko, ki jo bosta previjali (če bi šlo vsaki svojo, super, samo dvomim), pa pleničke za previjat igračke, pa dekice, itd... Ampak sem rajši kupila stvari za vsak slučaj, če me mali prehiti. Za nečaka bom naredila za novo leto spalki, ker imata vse igrače, ki se jih da kupit, za nečakov rd, ki ga ima januarja pa žepke za na steno, v katere pospravljaš stvari in če mi bo zneslo še ene hlače, pa eno ragljo bova dala zraven (tudi že kupljena).
|
|
|
|