pinkiponki -> petletnik (29.11.2011 9:24:09)
|
Prosim, če ima kdo kakšen pameten in uporaben nasvet, naj ga deli z mano.....vzgajava 7, 5 in 2 leti stare otroke, ampak težave so edino pri 5 letniku. Ko je sam z mano, z možem ali s komerkoli drugim je zelo priden in ni težav, ko je v družbi sestrice in predvsem bratca je problem veliko večji. Se mi zdi da mu je velokokrat dolgčas, se mu ne da igrat, samo da mi nagaja....ko nekja ni po njegovem je takoj zelo jezen in najrajš bi kar boksal, kaže zobe kot jezen lev in brca in se še dere po možnosti. Zelo mi je hudo, ker velikokrat reče, da ve da ga nimam rada, pa da on mene nima rad, danes zjutraj, ko sva šla peš v vrtec, on pa je hotel z avtom mi je pa najprej pol poti težil, pa vlekel roko iz moje roke, ker mi je hotel uiti nazaj domov, pa ga nisem seveda pustila, pol je pa rekel, da me ne mara in da noče da sm njegova mamica, ker mu itak nikoli ne ustrežem (izsiljevanje). Grooooza, vsa sm bla iz sebe, ampak sem ga ignorirala, pa nič nazaj rekla, ko mi je to že 10x rekel, sem pa rekla, da si nej pa drugo mamico izbere, ker nisem vedla več, kako naj ga ustavim. Vem, da to ni bla najboljša rešitev, pa vseen. Pol mi spet začne, da ga nimam rada, čeprav sva se nazadnje zjutraj 5 minut crkljala, stiskala in se objemala, ker je edino on zjutraj vstal in šel z mano od doma in je imel vso mojo pozornost. Pri treh je res ne more imeti non stop, ampak se mi zdi, da jo ima še tanajveč on, ravno zradi njegovih ljubosumnih izpadov. Ne vem, kako naj pristopim, ko začne biti nesramen, pa tut ko začne tepsti. Probali smo že z marsičem ....s sobo in razmislekom, s tisto po riti, pa po ustih sm ga že, ampak nič nič ne zaleže, a je možno da bo to obdobje prerastel, a ima katera podobne težave. Seveda pa mu pokažem, da me s tem prizadene, mogoče je to tut napaka, ampak včasih se mi zdi, da se prou trudi, da me ceu popoldne draži in nagaja.....
|
|
|
|