|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblika trebuha in spol
24.8.2005 14:40:59   
mojca*
a vam je kdo napovedoval spol otročka glede na obliko trebuščka med nosečnostjo?
kako so bili uspešni?
ma katera kako slikico gor na forumu da primerjam z mojim bauhijem?
hvala,
lep dan;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oblika trebuha in spol
24.8.2005 14:42:52   
Mina1
Oblika trebuščka nima nobene zveze s spolčkom;), tudi koža ne, tudi to ne drži, da če te peče zgaga, bo imel :duda: veliko las in tako.

Vse je en velik BLA, BLA, BLA.

Jaz sem obakrat čutila, da bo :modri: in je tako bilo, pa so mi vsi pametovali, da bo:roza:.

Glavno, da je zdrav;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oblika trebuha in spol
24.8.2005 14:43:04   
Anonimen
noben. so mi pa pri prvem otroku 3 šlogarce napovedale fanta rodila se je punca :)-

(odgovor članu mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   oblika trebuha in spol
24.8.2005 14:49:53   
mika
če nosiš zadaj bi naj bil fant,pri meni ni držalo in sem rodila deklico.

Če nosiš spredaj, bi naj bila deklica in prijateljica je nosila spredaj, rodila fanta.

Tako,vedno ne drži, kar napovedujejo. Sicer pa ni veliko možnosti ne, al je:modri: al pa:roza:.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oblika trebuha in spol
24.8.2005 14:51:58   
gramec
Meni je vceraj, ko sem bila s prijateljico na tortici, ena neznana ženska pristopila in mi rekla, da bom imela fantka. DA vidi po meni al po bušiju ne vem. Pol mi je hotla pa še kr šlogat :)-:)-:)-. Pa ji nisem pustila.
Sama pa ne vem kaj bom imela razen občutka, da bo fantek že od samega začetka. :)

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oblika trebuha in spol
24.8.2005 14:52:14   
Margareta

Meni so vsi napovedali punčko, ker sem imela okrogel trebuh, še celo lastnica kitajske restavracije:)-

sama sem do 24 tedna čutila, da je punčka

rodil se je pa fantek:)-

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oblika trebuha in spol
24.8.2005 14:53:44   
Mina1
Jaz sem oba nosila zelo spredaj in imela sem zelo lušten tebušček, pa minimalno sem se zredila.

Obakrat sem imela tudi mozoljčke (ki mimogrede napovedujejo :roza:), pa je bil obakrat potem:modri:

Ma ne verjami vsega, kar pravijo. Še NS se zmoti. 99,9% je edino Amniocenteza, kjer štejejo kromosome in spol drži definitivno.

Drugače pa ni nobenega pravila.

pa-pa Mina1;)

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oblika trebuha in spol
24.8.2005 15:10:03   
lory05
Kako pa je kaj s temi kromosomi? Koliko jih je že za :roza:in koliko za :modri:?
Iz šole sem že pozabila. Naj mi kdo pomaga.
Hvala.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oblika trebuha in spol
24.8.2005 15:14:23   
Mina1
Vsi jih imamo 46 oz. če je otroček zdrav in tako.

Razlika je le v tem, da se deli na XX in ****, kar pomeni Y da je:modri:, X na koncu pa da je:roza:.

Ko sem jaz dobila izvid iz Amniocenteze in ko sva z mojim preštela te narisane kromosome, se lepo vidi vse tole in ti AC pove, da je otroček zdrav + spolček.

pa-pa Mina1

p.s. Moja NS je bila žal zelo slaba, pa se je na koncu dobro izteklo;)

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oblika trebuha in spol
24.8.2005 15:26:28   
sandram
Ja pravijo, da se fantki bolj razkomotijo,kar je pri meni definitivno držalo.Naredil se je vsepovprek tako da sem nosila vse bolj v levo ali desno. Pri punčki pa sem jo res nosila visoko, tako da proti koncu nisem zmogla niti 200 m,ker me je vse dušilo,sem jo čutila čist pod zizami.Ne vem jaz sem obakrat kar vedela kaj bo...Na koncu koncev pa je pomembno res le eno,da ima obe roki,obe nogi, da je zdrav in srečen otrok,,,,,

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oblika trebuha in spol
24.8.2005 16:51:21   
malika
Jaz sem imela obakrat"špičast" trebuh, ki naj bi napovedoval fantka in obakrat je fant. Kolegica pa je imela tako lepo zaobljenega (kao za punčke) pa ima tudi fanta. Sliko pa imam eno v albumu, ampak se tam bolj slabo vidi, ker sem slikana bolj od daleč

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oblika trebuha in spol
24.8.2005 22:04:50   
Pajaca
Vsi so rekli da bo fant, da mam tak trebuh... bla bla bla.... mamo punco.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oblika trebuha in spol
25.8.2005 7:14:57   
bobek05
Meni je babica ves čas nalagala, da bo :modri: - ker sem zelo nizko nosila, ker je bil moj trebuh precej širok in okrogel (in ne koničast, kar bi naj pomenilo, da bo punčka :)- ), ker nisem imela nobenih mozoljev ali izpuščajev (oz. sem imela čisto kožo), ker nisem imela nobenih brkov :)-:)-:)- in kaj vem kaj si še je namislila.... Menda je nekaj tudi povezano s tem, če ješ rada sladko ali bolj slano med nosečnostjo..

Da povzamem:
- babica je že pri 10t napovedala :modri:
- G je pri 24t z morfologijo določil, da bo :modri:
- moja mama je navijala za :roza:
- jaz sem "slutila", da bo :modri:

in rodila sem :modri: :)-:)-:)-:)- Moja babica ima VEDNO prav!!! Še pri nobeni v družini se ni zmotila!! :)-:)-

Imam pa 2 prijateljici, ki sta obe imeli bolj koničast trebuh, pa sta obe dobili :roza: :zmeden2:

Pa saj jaz tudi ne verjamem vsem tem vražam, ampak nekaj verjetno je na tem - jaz sem moji babici vsekakor verjela.. 8)

LP

B.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oblika trebuha in spol
25.8.2005 7:16:13   
bobek05
Aja, slikic imam pa polno v albumu... :)

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oblika trebuha in spol
25.8.2005 7:17:37   
bobek05
Malika, jaz pa sem slišala, da ravno špičast trebuh pomeni :roza: - jaz sem imela ful raztegnjenega in okroglega pa imamo Aneja :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?