saratanja -> otroška posteljica ....nadaljevanje (24.8.2005 14:23:09)
|
Mogoče bi morala napisati še podnaslov "ali obupovanje nad slovensko pohištveno industrijo" Saj sem že prej vedela, da je živa groza tale naša pohištvena industrija...ampak, da je kaj tako obupnega. :(( :(( :(( Ne razumem, da sploh ne opazijo, da na slovenskem tržišču ni otroških sobic...tisto, kar prodajajo pod otroškimi...program mali princ je sam mal bolj barvit, sam cenovno čist predrag glede na kvaliteto. Izi... še nekaj pastelnih barvic, pa nekaj pogradov na preklop.... Mah za zjokat se. Sicer pa sej sem vedla da z :love: sploh ne smeva it skupaj iskat pohištva, ko jaz (arhitekt) se zgražam nad dizajnom in še takrat, ko se meni zdi, da bi pa mogoče bilo kaj sprejemljivo on (lesni inžinir)skritizira izdelavo, materjal in sploh je vse okovje zanič:( A ja, no ta mali se je pa itak povsod navduševal samo nad razstavljenimi pliški, pa puhastimi kovtri in tapisoni.... zadnje čase je nekaj strašno cartast. Malo v šali razmišljam, da bi dala kar eno jogi lepo na tla, pa vse skup samo ogradila s kakšno oblečeno peno. tako se tamali ne bo mogel zvrnit iz postelje,in tud če bi se nebi daleč padel. Pa še po njegovem okusu bo vse. meni pa tud ne bo treba nabaviti kakšnega nagarvža, ki sva ga gledala po trgovinah::)- P.s. Spliš, žal nisem našla več onih postelj v obliki avta...pa sem jih videla še nedolgo tega v slovenijalesu, pa tudi v rutarju. Zdaj se mi zdi, da sem nazadnje videla razstavljeno v beybi centru...tja pa res nisem šla pogledat.
|
|
|
|