kalbo -> RE: Soočenje na POP TV (28.11.2011 9:57:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Ne vem no, ampak nekak zgleda, kot da samo Janša razume stvari v bistvo. In pri politiki je potrebna trdna roka (tako kot jo je imel stari pokojni Janez D.) drugače se stvari ne premaknejo nikamor. Tu mislim tudi na poslušnost in na pol ustrahovanje pri svojih poslancih - kot kaže drugače ne gre. Žal. Ja, Janša edini razume bistvo, ker je star prekaljen maček v politiki. Sam na žalost pri njemu vedno udari ven revanšizem, spletke, čistke. Žal je tako z njim, ker ne zna drugače. Škoda zanj in za Slovenijo, da je tako. Plus vsega pa igra na ziher karto in si nabere konstanto glasov z zelo radikalnimi in poceni stališči, ki s sodobno družbo nimajo nič skupnega. Govorim o povojnih pobojih, izvenzakonskih zvezah, istospolnih partnerjih in podobno. Plus vsega pa župniki na prižnicah govorijo zanj, kar mi niti pod razno ne more bit všeč, ker plača potem država previsoko ceno vatikanu za to. Plus vsega mi pa ni všeč, da se zdej sploh ne sme govorit, da ma Janez že otrasle otroke in da Črtomir ni njegov prvi otrok. Urška je pa logično zmozgana, ker ji ni do tega šova. Ona si želi mirno življenje. Se mi zdi, da bi Janez z iskrenim pristopom in odprto držo že kar nekaj let uspešno vodil Slovenijo in za to nebi rabil skrajno desnih stališč, ker po svoji osnovi je on bolj levi politik kot desni, sam se mora štrihat in to ni dobro. Sam žal volk dlako menja, kože ne.
|
|
|
|