amis (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

misa4 -> amis (25.11.2011 18:57:29)

sem prav besna na njih, prvo čakaš več kot 1 mesec, da se gospoda odloči priklopit, potem pa še ne priklopijo prav[sm=hudicek1.gif] in ne dela tv!!!! razen če dam kabel direkt v modem, ta je pa na hodniku, nad vrati, zdaj moram pa 20m kabla kupit, če hočem gledat[sm=hudicek1.gif], ne vem zakaj je siol lahko zrihtal, te butli pa ne[sm=hudicek1.gif], mi je pa gospod prijazno razložil kaj pomenijo tipke na dalincu, kot da sem z lune padla in ga prvič vidim[sm=hudicek1.gif]

*pepelka* -> RE: amis (26.11.2011 14:01:33)

Mi s priklopom nismo imeli prav nobenih težav. S tistim dnem, ki ga je siol določil za odklop, nas je priklopil amis. Sami smo zamenjali le modem in komunikatroje in zadeva deluje brezhibno.
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Sicer pa imaš tudi možnost nabaviti elektro set_, pri katerem potem ne rabiš dodatnega kabla,. Ali pa brezžično povezavo za tv.

Včasih je treba tudi vedet kaj rabiš in jim to tudi povedat, oziroma naročiti prave stvari.

So pa operaterji na Amisovi telefonski pomoči zelo prijazni in z veseljem pomagajo in svetujejo.

BellaB -> RE: amis (26.11.2011 14:47:15)

Mi s priklopom tud nismo imeli tezav, je bilo zrihtano v istem dnevu. Problem je v tem, da so se vedno odvisni od Telekoma in njihove zjebane infrastrukture in tehnikov. In ko je v eksterni omarci zaradi nevzdrzevanja crknila varovalka, smo bli cel vikend brez telefona/neta ker se gospodje telekomovci niso niti potrudli, da bi zrihtali zadevo takoj.

scarlett_ -> RE: amis (27.11.2011 23:15:14)

Mi bi jih pa mogli čakat celih 60 dni in sem jih raje preklicala in vzela drugega ponudnika...Razumem, da imajo pač take pogoje, a so žal malo prehudi

misa4 -> RE: amis (28.11.2011 8:14:11)

Meni so samo govorili 60 dni, pa sem jim zagrozila, da bom odpovedala, no pol je pa lahko takoj prilezel. Ma glupo mi je ker ima priključke po stanovanju in dela, samo če se prav zveže, kot so naredili pri siolu in komunikator je isti, samo butelj ne zna zvezat, kar se mu je vidlo, ne vem zakaj bi kupovala brezzično, ker imam priključke in so oni nesposobni[sm=hudicek1.gif], sem si spet malo jeze nabrala, bom danes spet vpila na njih[sm=smiley36.gif]

Stran: [1]