ovulacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

maca8 -> ovulacija (24.11.2011 19:22:37)

Pozdravljene!

Zanima me kakšne imate izkušnje z ovulacijskimi testi (kdaj in koliko časa so bile prisotne črtice)????
Kajti pri meni se kaže črtica že nekaj dni, samo ni tako močna kot je kontrolna črtica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Hvala za odgovor

lp

*Aura -> RE: ovulacija (25.11.2011 14:17:53)

maca8,
....bodi vesela...tebi se vsaj kaže! Meni se ni nikoli pokazala v treh mesecih testiranja v "tistem" obdobju...tako, da sem naposled kar vrgla vse skupaj v koš.
S tvojim telovadi, ko ti mine menstruacija za cirka 2 tedna, vsak 2-3 dan in sigurno boš ujela pravi trenutek :).
Pa akcija!

mibo -> RE: ovulacija (17.2.2012 12:53:03)

Meni je vsak mesec test pokazal črtico. Je pa res, da sem včasih uporabila kar tri teste/dan tiste dni, ko sem mislila, da bi naj bila ovulacija.
Uporabljala pa sem te teste, ki so zelo sensitivni:

http://www.plodnost.si/product.php?id_product=29

Anonimen -> RE: ovulacija (17.2.2012 13:30:35)

testna črtica ne rabi biti tolko močna kot kontrolna. slediti je treba samo testni črtici. ko je najbolj močna, je optimalni čas.

jst sm tretjič noseča in tokrat nama je ratalo s pomočjo digitalnega ovul. testa CB. ko se je na zaslončku pokazal smeško, sva seksala vsak dan naslednje 3 dni. testirala sploh nisem več. in je ratalo v prvo. pri navadnih testih je včasih res težk določiti, kdaj pride do povišanja LH hormona. zame so preveč nejasni in nezanesljivi.

Anonimen -> RE: ovulacija (17.2.2012 15:55:24)

Moja izkušnja je podobna - črtica se kaže 11,12,13 dan cikla, običajno je 12.dan najmočnejša, a še vedno ne tako kot testna. Najprej sem zapaničarila, da nimam O, ampak ne gre prehitro sklepati... teste sem delala 3 mesece zapored, vedno je bila ista zgodba, zdaj jih ne delam več, ker gre enostavno preveč denarja za to...

Kliki -> RE: ovulacija (17.2.2012 20:22:31)

Sem bila enkrat zjutrej pri G mi je rekel da imam ful lepo vidno O. Sem delala test je biv pa bev.
tko da jest ne mečem več denarja stran za teste se kar po sluzu orentiram.

Tangerina -> RE: ovulacija (19.3.2012 16:23:39)

obarvanost črtie je odvisna od ravni hormonov v urinu. Najbolj močno se črtica obarva zjutraj, ker je tkarat raven hormonov najvišja, čez dan pa lahko oslabi.

Anonimen -> RE: ovulacija (20.3.2012 11:51:02)

Ali je možno, da ženska sploh nima ovulacije? in kako to ugotoviti?

Stran: [1]