Frizer (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Smeškec -> Frizer (24.11.2011 15:28:04)

Obračam se na ta forum, ker nujno potrebujem nasvet kater je dober frizer/frizerka.

Vaše izkušnje, katerega mi priporočate lepo prosim svetujte mi ker ga res nujno potrebujem.

Iščem pa v Lj. in okolici. Gledala sem CAT, Sabi, Sunny studio, Simple v Mercator Centru - frizerka Vesna, Studio sunny Grosuplje,...

Ali katera ima izkušnje koga mi priporočate?

Frodo Bisagin -> RE: Frizer (24.11.2011 15:53:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Smeškec

Obračam se na ta forum, ker nujno potrebujem nasvet kater je dober frizer/frizerka.

Vaše izkušnje, katerega mi priporočate lepo prosim svetujte mi ker ga res nujno potrebujem.

Iščem pa v Lj. in okolici. Gledala sem CAT, Sabi, Sunny studio, Simple v Mercator Centru - frizerka Vesna, Studio sunny Grosuplje,...

Ali katera ima izkušnje koga mi priporočate?

Edina zahteva, ki jo imam glede frizerjev je - zelo kvalitetno strizenje (kratki lasje, pomanjkanje zelje za urejanjem frizure - torej postrizeno mora biti tako, da umijem lase, le-ti se sami posusijo in da potem ven dobim super urejeno frizuro). To lahko naredi samo frizer, ki izjemno obvlada skarje, torej - Aleksandar (Aca) iz Beograda , frizerski studio Stars na Glonarjevi. Tip povsem resno obvlada.
Verjetno ni edini, ampak glede na mojo zahtevnost si jemljem pravico, da ga utemeljeno pohvalim.

valči -> RE: Frizer (24.11.2011 16:43:24)

Frodo...,a si slučajno še kakega takega frizerja našla?Sem namreč že eno leto kratkolaska iz prej dolgih do sredine hrbta.sem sicer zadovoljna in dolgih ne bi več imela,le edino moti me,ker ko si operem rabim te gume kar veliko,da zgledam,če ne,sem taka,kot bi me polizala muuuu.

No,takega,tako še nisem našla in bi res rada,v Beograd mi ni za it,bi moji mislili,da se mi je skisalo,mi je pa velika želja najt takega res vredu,po možnosti Štajerska,okolica Brežic!Če kera ve,prosim za info.

Sem ravno danes gledala mojo čupo in si šla merit, in izmerim 8 centi las----predolgo,rada bi res kratko frizurco,samo vedno rečem kratko,pa pol nisem kratka.Preveč kratka mislim nisem.

Morda nekatere veste,kaj hočem povedat.Imam pa težke,debele ravne lase,temne,tako da je verjetno to krivo,da mi frizura ne stoji.

Včasih vidim kako bejbo z noro frizuro,pa me drži,da bi jo kar vprašala,kam hodi k frizerju.

Smeškec -> RE: Frizer (24.11.2011 17:05:48)

No jaz naprimer imam dolge lase. Rada bi da me postriže*pobarva in naredi kakšno frizurco seveda ko me bo potrigla naj mi že naredi eno obliko.

Sedaj imam čisto klasično frizuro in pobarvane na svetlo barvo lase. Sedaj pa bi rada da mi naredi kakšno frizurco in me mojemu obrazu oz. mojemu stilu tudi pobarva.

Rada bi da res ve kaj dela in da zna svetovat in da ti potem to tudi pristoji.

majčica1508 -> RE: Frizer (24.11.2011 17:20:22)

No jaz sem imela lase do polovice hrbta ali pa še dalj in ob 2 otrocih in ostalih gospodinjskih opravilih
so mi ratali moji lasje odveč....Šla sem v Celje h Kristijanu in me je postrigu na kratko...Ko lase operem in posušim ne rabim nobenega friziranja...Kolegice,me sprašujejo,če sem bila pri frizerju...Pa jim odgovorim,da ne da sem si sam lase umila..............Pa še fajn mi je dal dvojna pramena....
Same pohvale z moje strani

valči -> RE: Frizer (24.11.2011 21:12:55)

majčica 1578,prosim,napiši,kje v Celju,blizu kere trgovine in keri Kristijan,ali je to samo en frizer,ali so vsi tam vredu,kak link,oz. številka morda prosim,ker Celje bi pa šlo.Hvala!

skuštrana -> RE: Frizer (24.11.2011 22:17:59)

http://www.ksfhair.com/index.php?stran=domov
So pa v centru Celja.

Ampak jaz z njimi nisem bila zadovoljna.

mateyka -> RE: Frizer (25.11.2011 8:31:36)

IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508
.Ko lase operem in posušim ne rabim nobenega friziranja...Kolegice,me sprašujejo,če sem bila pri frizerju...Pa jim odgovorim,da ne da sem si sam lase umila..............Pa še fajn mi je dal dvojna pramena....

to tud men moja frizerka dela (res obvlada) - najboljša rešitev imo; dobra frizura in dvojni prameni [sm=smiley4.gif]
http://www.rabim.info/frizerski-studio-t-tina-terpin-sp-209401

nova_tukaj -> RE: Frizer (25.11.2011 11:20:59)

Jaz tudi hodim v Celje h Kristjanu in sem ful zadovoljna. Pa hčero tudi vozim tja. Striže pa naju Tanja. Samo cena je pa malo visoka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

majčica1508 -> RE: Frizer (25.11.2011 14:20:17)

Jaz sem z njemu zadovoljna....Mene kar Kristjan,striže,barva

Kaj pa Gašper v Žalcu....Sem rekla,da bom šla enkrat tja.....Tudi same pohvale slišim

Frodo Bisagin -> RE: Frizer (25.11.2011 14:56:10)

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Frodo...,a si slučajno še kakega takega frizerja našla?

Aleksandar dela v Ljubljani, v salonu Stars na Glonarjevi.  Imajo spletno stran za kontaktne stevilke, pa ne pozabi reci, da zelis, da te narocijo pri njemu. Zaenkrat sem sama resnicno zadovoljna.

Stran: [1]