|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:10:46   
sandram
Sedaj ko je moj službeno v tujini za precej dolgo časa tako razmišljam,kaj ko bi se naslednje leto poročila...Ne vem,kar tako me je presunilo,kar nekaj časa sva skupaj,imava dva otroka. Zakaj pa ne? In zakaj ja? Koliko vas je poročenih,kaj se spremeni in kaj se nikoli ne spremeni? Uf,zakomplicirala sem tako fajno temo:ups::ups:,pa vseeno. Ali bi se ve poročile in tiste,ki ste že,zakaj ste se?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:12:33   
viv_
Če premišljuješ o tem a bi se poročila a se ne bi pol se ne poročit!

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:16:41   
CUKRČEK
Jaz sem poročena.
Se mi zdi, da je formalno vse lažje. sicer sem se pa poročila iz ljubezni in ne zaradi okolice ali formalnosti.
Glede tebe boš pa že sama vedela ali hočeš bit poročena ali ne....ali ti to kaj pomeni ali ne...

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:20:38   
lory05
Jaz sem poročena. Zakaj sem se? Dobro vprašanje.
Jaz vedno rečem, da zato, ker mi je moj (zdaj mož)težil, da on se hoče poročit, ko sem izvedela, da sem noseča. Mene poroka sama ni zanimala, meni je bilo glavno, da sem jaz noseča in da bom imela otroka.
Zdaj se mi pa zdi kar v redu, predvsem imam boljši filing, bolj družinsko se mi zdi, sploh če imaš otroke, če ne se itak ne bi.
Čeprav un papir ne spremeni čisto nič.
Prijateljice, ki niso poročene, pravijo, da imajo precej več birokracije in papirnatih vojn pri urejanju kakšnih papirjev in obrazcev na družinsko temo.
Drugače pa ne vem. Pri ločitvi so vedno isti problemi, tudi če nisi poročen, si moraš isto vse delit.

Ena razlika pa je , če nisi poročena, ne moreš niti reči: moj mož. (najbrž samo ta).

Razmisli.

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:34:51   
m jana
Ta debata pa je res dobra oz. aktualna tudi zame! Sem na podobnem kot ti sandram! Le da poroko veckrat omenja moj partner!
Torej....????!!!!:zmeden2:

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:35:19   
Anonimen
Sem poročena. Kaj je drugače kot prej? Prav nič, že prej sva živela skupaj in se ni nič spremenilo (razen mojega priimka:)-:)-). Zakaj sva se poročila? izključno samo zaradi tega, ker sva želela potrditi najino ljubezen (saj se sliši pocukrano, ampak tako je bilo) še uradno. Če ne bi imela oba te želje, potem se ne bi poročila. In bi bilo isto, kot je zdaj.

Torej, poročita se, če si sama tega želita, nikakor pa ne zaradi okolice ali zato, ker se vsi drugi, pa se bosta še vidva,....

(odgovor članu sandram)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:35:20   
Anonimen
Takrat ko se imata dva resnično rada poroka ni potrebna, čeprav tudi jaz hrepenim po njej!

To je odvisno od vsakega posameznika kako gleda na te stvari!
Ko se imata dva rada se spoštujeta, prilagajata, skupaj vzgajata otroke, se imata lepo, stojita ob strani!
Je pa poroka na nek način potrditev ljubezni.

(odgovor članu sandram)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:39:29   
Anonimen
Jaz sem poročena že dolga leta..
Če bi zavrtela še enkrat film nazaj bi se spet poročila.
Če pa hočeš prišparat denar,ki ga boš zapravila za poročno slavje in za dokumente in vse kar spada zraven...pa boh ne dej, ampak nikoli se ne ve,življenje je zelo zapleteno-ločitev,pol pa ostani tako kot si do sedaj.a ti kaj manjka?
nič drugače ne bo po poroki kot je sedaj razen papirjov pa skupni priimek.
Če pa ti srce in pamet narekujeta,da bi rada skočila v uradni zakonski stan,da se boš pol boljše počutila,no potem pa kar veselo ženitev8):)-;)

(odgovor članu sandram)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:50:31   
Annny
Jaz se pa nočem:ups::ups::ups:
Kaj vem, ampak tako pač je:)

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:57:08   
kofetek2010

midva sva skupaj 11,5 let, imava 8,5 let starega sina in decembra dobimo še eno članico :)

a poročena sva od marca 2002 :)

te popolnoma razumem, da se sprašuješ "zakaj" :) po vseh teh skupnih letih je poroka kot taka že izgubila svoj "čar" in je le še formalnost :) spremenilo se v bistvu ni nič, razen priimka :)-

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:57:56   
sandram
Saj to je to,nič nama ne manjka. Rada se imava tako ali tako na kubik:bravo::bravo:,vendar ne vem kako ga bom naslavljala čez kakih deset let (no,on že zdaj reče naša ali žena). Res pa je, da me malo skrbi,saj je njegova sestra ravno v ločitvenem postopku, pa vem, da je imela cca 200.000 stroškov samo pri notarju,ko sta podpisovala papirje o delitvi premoženja...:((:((
Joj, Aljoša,ljubim te!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:59:00   
saratanja
Midva sva se strinjala v ideji, da se poročiva.
Zdaj imava pa problečke pri realizaciji. Prvo je naš:duda: še premali za ponočevanje, poroke brez njega pa nebi bila popolna. Drugo, pa bi jaz imela rada bolj neformalno poroko sam s prijatelji, med ko bi on moral povabit vse sorodstvo zarseljeno glih skoraj po celem svetu....jaz pa ne pristanem na to, ker na taki poroki nimam kaj početi.
Zadnji problemček je pa ...pravzaprav niti ni problemček, ker sva se že zmenila, da ostaneva vsak pri svojem priimku. (Jaz bi imela poleg svojega še njegovega, če bi še on vzel mojega, ker bi samo v tem primeru imela cela družina istega...ja včasih sem res:hudicek: zoprna glede nekaterih nepomembnih reči:)-)

ja potem se pa človek res vpraša zakaj se poročit, če nama je pa tudi takole prav lepo in nič ne manjka:)

samo zaradi obleke in zabave?

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 13:59:37   
Anonimen
Jest sem dala vse troje skozi; samsko življenje, poroko in ločitev.

In najboljše pri poroki je bil ŽUR. Še po 4 letih smo zadnjič na pikniku ugotavljali, da je bil daleč najboljši žur klape najina poroka. Aja pa poročila sva se jaz iz ljubezni, on ker sem bila davčna olajšava.

Bila pa sva srečno poročena - on poročen, jest pa srečna :)-

Če ti ni za se poročit se ne. Itak je irelevanztno, tud pri ločitvi so ista jajca na koncu.

(odgovor članu sandram)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 14:29:01   
anadejka
Poročit se je dobr zarad žura ;):)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

hecam se,valda da zarad ljubezni in ker je to en prau posebn dogodek,pa tut to je fajn da mu pol lahko rečeš mož,pa.....drgač pa če premišljuješ in iščeš razlog zakaj bi se poročila,je mogoče res bolje da se ne.Če pa najdeš razlog,pa nikoli ni prepozno.;)

Vso srečo!!!

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 14:41:16   
Aleksandrin
Če verjameš v to, poroko, pa zaobljube...se poroči.
Drugače ne vidim pomena, razen zaradi žura, ki pa ga lahko narediš vsak dan.
LP

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 14:53:12   
Jančika_
Razumskih razlogov za ali proti je cel kup. V končni fazi pa šteje samo želja.

Čisto preprosto: če si poroke želiš, potem se poroči. In če si je ne, se pač ne poroči.

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 14:58:30   
lenika
Jaz sem poročena, otrok še nimava. Poročila sva se, ker sva želela potrdit najino ljubezen in zaradi tega, ker si želiva, da bi se nekoč kot družina vsi enako pisali.

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 16:00:45   
baguSka
Tako je odločit se bosta mogla sama.

Jaz se poročila NE BOM!!! Zakaj?? Zato ker vsak razlogi minus, plusa pa ni sploh. Zarad enga preprostga razloga: ker se ljubiva s poroko al pa brez.;)

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 16:02:11   
baguSka
in še citiram jano:

"po vseh teh skupnih letih je poroka kot taka že izgubila svoj "čar" in je le še formalnost spremenilo se v bistvu ni nič, razen priimka"

zakaj bi se pol še s poroko ukvarjala??:zmeden2:

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 16:04:27   
Annny
BaguSka, z jezika si mi vzela:):bravo:

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 16:09:35   
baguSka
ja lopov sm ni kej :ups::ups:

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 16:29:45   
anajmad
Midva sva se poročila iz čiste formalnosti.To sem že enkrat zapisala.Poročila sva se pa po 10 letih in pol,ko sva že imela najino hči.
Sedaj vzakonu je samo to,da se vsi trije pišemo enako, drugače pa čisto nič drugače.
en lp:morje:D.

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 18:51:16   
epahor
Ojla!
Jaz sem poročena skoraj tri leta.Kaj se je spremenilo?
Nič,le da imava zdaj papir,pa oba isti priimek in isti naslov!
Če bi pa zavrtela čas za tri,štiri leta nazaj,pa se sigurno nebi še enkrat poročila!

Je preveč stroškov z vsem kar je povezano z poroko!:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 18:55:56   
zoya_
midva nisva poročena... imava pa sedaj dobro predstavljanje... Kakemu njegovemu kolegu:" Živjo, jest sem pa njegova v.d. žena!" :)-:)-

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   ali se poročiti ali ne
24.8.2005 19:58:26   
Anonimen
Aja zoya, veš kako so soprog mene predstavljali:
ona pa spada zraven 8)

(odgovor članu sandram)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?