nutela -> FOTO CENTER-potrebujem pomoč! (23.11.2011 14:07:55)
|
Prosila bi vas za pomoč, in sicer me zanima, če mi lahko napišete kak večji fotocenter v vašem kraju, da se res z vsem možnim ukvarjajo (če je možno ime pa tel.št.) Želela sem prenesti iz kaset od kamere posnetke oz. filmčke na CD/DVD.Kamera mi je crknila in dejansko z uporabo boljšega fotoaparata, ki dela čisto OK filmčke kamere tudi ne želim več. Tu pa se zatakne.Kamera je bila kupljena v ZDA, kjer je NTSC format v SLO pa PAL. Sama sem se obrnila na Foto Beseničar v aLJ in vse kar mi je gospod rekel je, da to ne more naredit, razen, če si kupim iz ZDA prek spleta še eno kamero. Malo sem še poizvedovala v tej smeri in baje obstajajo pretvorniki in se z dobro voljo da narediti tudi to, kar bi jaz želela brez nakupa nove kamere. Zato me zanima ali poznate kak večji ali manjši foto center, kjer bi morda naletela na pozitiven odziv. Imam ene 13 kaset s filmčki od hčerkice in zdej me vedno večkrat sprašuje, da bi jih rada vidla-tudi sama sem že ful pozabila in bi mi bilo v veselje pogledat in podoživet vse to. Sploh sedaj, ko ima še bratca, a pri njem imamo filmčke shranjene na računalniku, ker smo jih s fotoaparatom delali.In pol je seveda vedno vprašanje-kaj pa moji posnetki, ko sem bila majhna? Sej veste kako to gre... Hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|