bobek05 -> MOJ MALI VELIKAN... (24.8.2005 12:50:23)
|
Danes smo prišli od 2. posvetovalnice (Anej je star 2.meseca) in jaz še vedno ne morem verjeti kam ta otrok raste... pri rojstvu: 3480g, 50cm 1.mesec: 4305g, 57cm 2.mesec: 6060g, 63cm Bila je ful prijazna in nama je pokazala krivuljo, zraven pa razlagala: "ja, tu je ta spodnja krivulja - tu so majhni otroci, sredinska krivulja so povprečno veliki otroci, ta najvišja krivulja pa pomeni, da je otrok med velikimi in.... VAŠ otrok je NAD ta najvišjo krivuljo.." Jaz sem kar buljila v njo, kot da bi ženska govorila kitajščino 8) Pa sploh mi ni jasno kako ima 6kg, saj sploh ni debeli, nit bolj okrogel ne - je pa rekla, da ima normlano težo glede na njegovo višino oz. normalen porast.. Pa saj bi se mi moralo sanjati.. Ta teden sva začela nositi št. 68 (od 6-9 mesecev).. Vse mu je že premalo.. Bo treba spet iti v trgovino.. Če bo šlo tak naprej bom naslednji mesec šla kar na 4 (plenice), pa cote bo verjetno treba kupovat za 1 letnika!!! Pa tudi zato bi se mi moralo sanjati, ker je njegov ati velik 2 metra 8) Madonca... Hja, bo pa košarkaš.. Kje bomo pa cote nabavljali pa se mi sploh ne sanja, ker še ati komaj kaj najde zase (št. čevljev pa ima 50 :ups: ) Sem se še pred Anejevim rojstvom sprijaznila, da bom s svojimi 167cm najmanjša pri hiši, samo si nisem mislila, da bom tak hitro.. Mogoče pa se mu bo rast še malo ustavila.. LP Bobek
|
|
|
|